Abba Jazz Hotel

Hotel Abba Jazz   abba Jazz Vitoria hotel is een 3-sterren hotel dat ligt op een uitstekende locatie in Vitoria-Gasteiz, een stad met een intense geschiedenis en een waardevol monumentaal erfgoed.  Gelegen in het gezellige centrum van de stad en dicht bij het commerciële en zakelijke gebied. De locatie is ideaal voor vrijetijdsbesteding. Er zijn ook vele… Lees verder Abba Jazz Hotel

Woodenbridge Hotel

Woodenbridge Hotel ligt in een vallei naast een rivier en is het oudste hotel in Ierland waardoor er een ouderwets gezellige sfeer hangt. Er wordt regelmatig live muziek gespeeld en er kan gegeten worden in het barbecuerestaurant of de bistro. Tegenover het hotel ligt de gelijknamige Woodenbridge Golf Club waar u met verschillende waterpartijen uitgedaagd wordt om strategisch te spelen terwijl u omringt bent door moeder natuur.

Marine Hotel

Het kleine, karaktervolle Marine Hotel (48 kamers) in het plaatsje Sutton ligt precies tussen het centrum van Dublin (makkelijk bereikbaar per DART) en de mooie golfbanen aan deze kust. Ook het vliegveld ligt op maar 20 minuten. Het hotel beschikt over de een sfeervolle bar en 2 restaurants, Gally Carvery en Cucinos, beiden erg populair bij locals. Ook is er een binnenzwembad met steamroom en sauna. Op zonnige dagen is de grote tuin, die direct aan zee grenst, een populaire plek voor gasten. Het hotel telt drie sterren, maar de superior kamers werden onlangs smaakvol op viersterren niveau gerenoveerd. 

Hotel du Golf Saint Omer – SingleGolfers.nl

Golfreis Frankrijk

Golfen & genieten in la Douce France!
Na de succesvolle golfreis in 2021 keren we graag naar Frankrijk terug! We verblijven 17 t/m 21 mei op Saint Omer, met hotel en golfbaan, op 2 uur rijden van de Nederlandse grens. De golfbaan is naast het hotel gelegen, een heerlijke uitvalsbasis voor een 5-daags verblijf. Ter afwisseling combineren we dit met golf op Wimereux, een mooie linkscourse aan de kust. Deze autogolfreis biedt verblijf in een uitstekend hotel, golf op goede banen en natuurlijk leuk en sportief gezelschap van andere single golfers.

Najeti Hotel Château Cléry

Het hotel ligt in een prachtig park van 5 hectare. In deze rustige omgeving komt u volledig tot rust. In de omgeving liggen bovendien vele topbanen en u zit na een autorit van 10 minuten op het strand. Een prachtige plek!