The Patio Suite Hotel

The Patio Suite Hotel 

Het mooie The Patio Suite Hotel is een zeer modern complex met comfortabele suites. Het aparthotel is een gerenoveerd viersterrenhotel omringd door prachtige tuinen met veel pijnbomen. Alle suites zijn uitgerust met airconditioning, een zitkamer, mooie moderne keuken met koelkast en allerlei kookgerei. Ook heeft u een mooie satelliet-tv tot de beschikking en beschikken alle suites over een ruim balkon.  

AP Cabanas

Op zo’n 50 kilometer afstand van luchthaven Faro, vind u het natuurrijke AP Cabanas Beach en Nature resort. Dit prachtige viersterren hotel ligt midden in natuurpark Ria Formosa. Naast de vele faciliteiten, beschikt het hotel over 274 kamers.

Erinvale Estate Hotel & Spa

Het Erinvale Estate Hotel ligt in het vredige hart van de Helderberg, omringd door majestueuze bergen en veelgeprezen wijndomeinen, en is perfect gelegen om de Whale Coast en de Winelands te verkennen. Het is bovendien de ideale uitvalsbasis voor een reis langs de beroemde Tuindroute,

Hotel Metropolitan

Hotel Metropolitan

Het hotel ligt gelegen in het centrum van Bologna en beschikt over een heerlijk dakterras waar je in de avond rustig een drankje zou kunnen nuttigen. 
Alle kamers zijn voorzien van een TV, Wifi en een minibar, waar gebruik van gemaakt kan worden. 
Vanwege de ligging is het de ideale uitgangsituatie voor een golftripje waarbij je in het centrum van de stad Bologna verblijft en omringd wordt door meerdere restaurantjes en winkeltje.

Combi-reis Zuid-Afrika (8 dagen)

Reis aanpassen op maat Alle rondreizen kan u aanpassen naar uw eigen wens. U kan uw wensen doorgeven in het opmerkingen vakje in het aanvraag formulier of u kan telefonische contact met ons opnemen om al u wensen door te geven.  ProgrammaGeniet van het beste dat Kaapstad en de Kaapse wijnstreken u te bieden hebben!… Lees verder Combi-reis Zuid-Afrika (8 dagen)