Assoufid Golf

In een betoverende omgeving op slechts tien kilometer van de medina van Marrakech is de Assoufid Golf Club een opwindende en gevarieerde golfbestemming. Deze 18-holes, par-72 golfbaan, bezaaid met palmbomen, cactussen en olijfbomen, ligt in een natuurlijk golvend woestijngebied en biedt een adembenemend uitzicht op de hoge toppen van het Atlasgebergte. 

Zaudin

Zaudin Golf Club ligt op 10 minuten van het centrum van Sevilla. Vanuit de baan en vanaf het terras wordt u getrakteerd op een prachtig uitzicht. Een erg leuke baan!

Real Club Pineda de Sevilla

Real Club de Golf Pineda de Sevilla is een golfbaan met 18 holes gelegen op 3 km van Sevilla en geopend in 1939. De golfbaan is grotendeels vlak, maar volgt een lichte helling naar de Guadiara-rivier. De fairways zijn breed en worden gescheiden door een overvloed aan vegetatie en bomen, met name palmen en dennen.… Lees verder Real Club Pineda de Sevilla

Crail Balcomie Links

De Balcomie Links Course van Crail Golf Club is één van de oudste en meest populaire links golfbanen in Schotland. Niet de langste golfcourse, maar met een adembenememd mooi uitzicht langs de stranden en de rotsen van de kust van Fife.Old Tom Morris is de ontwerper van de baan, die geopend werd in 1895. De… Lees verder Crail Balcomie Links

La Moraleja

La Moraleja, een van de belangrijkste golfclubs in Spanje, beschikt over 4 banen ontworpen door Jack Nicklaus. De banen zijn glooiend, waarvan baan 3 licht glooiend. Banen 1, 3 en 4 beschikken over diverse waterpartijen.