Hotel Bonalba Golf & Spa

Hotel Bonalba Golf & Spa is gelegen in het hart van de gelijknamige golfbaan. Het strand en het centrum van de stad Alicante liggen op korte afstand van het hotel. Na een golfrond kunt u terecht in de Engelse pub voor een ontspannen drankje. De baan geeft u waanzinnige uitzichten over de zee en biedt uitdaging. Bonalba kenmerkt zich door de vele bunkers, ruime greens en waterhindernissen.

Hotel Nuevo Portil Golf

Hotel Nuevo Portil Golf is een kleinschalig hotel, rustig gelegen te midden van pijnbomen en direct aan de golfbaan Nuevo Portil . De kuststrook met zijn ongerepte zandstranden en mooie vergezichten ligt op loopafstand van het hotel. De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. Na een ronde golf kunt u heerlijk relaxen aan het zwembad of in de spa. De ideale plaats om heerlijk te golfen en te ontspannen. Doe nu een aanvraag voor uw golfreis naar Nuevo Portil.  

Sueno Hotels Golf Belek

Het enige echte golfhotel in Belek, direct aan twee 18 holes golfbanen. Het terras van het hotel biedt een schitterend uitzicht over beide golfbanen. De kamers in Sueno zijn zeer ruim en standaard met een zitje. Verblijft u hier dan kunt u ook gebruik maken van de faliciteiten van Sueno Deluxe Hotel. 

Sirene Belek Hotel

Dit all-inclusive golfhotel ligt direct naast de Pasha en Sultan golfbanen van de Antalya GC. De kamers modern zijn ingericht en voorzien van alle gemakken. U kunt kiezen uit maaltijden in buffetvorm of uit de vier verschillende à la carte restaurants met o.a. Mediterrane, Zuid-Amerikaanse en Turkse specialiteiten. 

Aphrodite Hills Hotel

Het vijfsterren hotel op het superieure Aphrodite Hills Resort is een absolute aanrader en een fantastische plek voor golf op Cyprus. Aphrodite Hills biedt moderne luxe met sfeer en een Cypriotische uitstraling. Prachtige ligging, direct aan de geweldige golfbaan Aphrodite Hills, staat garant voor een memorabele ervaring. Één van de trekpleisters van het resort is ‘The Retreat’: het in Grieks-Romeinse stijl opgetrokken Spa Center.