Verdura Golf Club

Verdura Golf Club bestaat uit 2 prachtige 18-holes golfbanen en een 9-holes par 3 baan. De baan is ontworpen door Kyle Phillips, die bekend staat om zijn prachtige links courses. Zo heeft hij ook Kingsbarns Golf Links in Schotland ontworpen. Elke hole geeft prachtig zicht op de Mediterraanse Zee met de Siciliaanse bergen in de… Lees verder Verdura Golf Club

La Herreria

La Herreria is een echte bosbaan. De holes zijn niet lang, maar wel uitdagend door de bomen. De holes bieden spectaculaire uitzichten over Madrid en het prachtige Klooster.

Font del Llop Golf

Prachtig gelegen golfbaan, goed onderhouden fairways, uitstekende greens, mooie vergezichten kortom alle benodigdheden voor een geslaagde afslag. Font del Llop is een vrij nieuwe golfbaan uit 2010 en bedoelt om het milieu aan de Costa de Alicante te koppelen met de golf. Het typisch mediterrane clubhuis, biedt u de mogelijkheid om te genieten op het… Lees verder Font del Llop Golf

Golf Omaha Beach Le Manoir

De nieuwere 18 holes golfbaan van Omaha Beach Golf , de ‘Le Manoir’ of ‘Manor’ Course is als geheel spectaculairder dan ‘La Mer’. Flink glooiende golfbaan door bosrijk terrein met veel water.

Golf Omaha Beach La Mer

De ‘La Mer’ Course van Omaha Beach Golf Club (ook wel seaside genoemd) biedt op de eerste negen holes de mooie uitzichten over de D-Day invasiestranden. Kers op de taart is de beroemde 6e hole. De tweede negen die landinwaarts afbuigen bieden minder spektakel.