GC Bad Saarow – Stan Eby Course

De Stan Eby course is zeer interessant dankzij zijn afwisselende holes. Zo vindt u wat waterpartijen en af en toe leuke hoogteverschillen. De baan is zeer toegankelijk voor elk niveau. De tocht naar de eerste hole is wel eventjes lopen, maar dat is dan ook zeker de moeite waard! 

Heitlinger Golf Resort

Golfen bij Heitlinger hof Heitlinger Golf Resort is een prachtige goed onderhouden baan die u een keer moet spelen! Deze technisch uitdagende baan beschikt over zeer mooie fairways. Met zijn afwisselende holes bent u ervan verzekerd constant bij de les te blijven want de baan verveelt nooit! Deze baan is uitstekend voor de gemiddelde en… Lees verder Heitlinger Golf Resort

Modena GC

Modena Golf & Country Club is een mooie 18-holes baan die voor menig golfer een uitdaging biedt. Gelegen in de mooie en klassieke streek Emilia-Romagna. 

Le Fonti GC

De baan met een lengte van 6.480 meter is zeer gevarieerd en onderhoudend zowel voor ervaren spelers als voor beginners. Na de ronde kunt u genieten van lokale gerechten en heerlijke wijnen. In 2006 en 2007 was Le Fonti Golf Club gastheer van de Qualifying School van de Ladies European Tour. In 2009, 2010 en… Lees verder Le Fonti GC

De Purmer

De Purmer is een 36-holes championship course met een 9-holes PAR-3 baan. Beide zijn aangelegd onder architectuur van Tom McAuley en Bruno Steensels. De golfbaan kenmerkt zich door de combinatie van vier maal 9 holes.