Gut Kaden Golf

Gut Kaden Golf & Land Club is een schitterende baan waar grote der aarden hebben gespeeld (o.a. Tiger Woods). De baan wordt het hele jaar in topconditie onderhouden. Een feest om hier te spelen. Het herenhuis van de ridder doet nu dienst als clubhuis. De sfeer uit die tijd is bewaard gebleven.

Verdura Golf Club

Verdura Golf Club bestaat uit 2 prachtige 18-holes golfbanen en een 9-holes par 3 baan. De baan is ontworpen door Kyle Phillips, die bekend staat om zijn prachtige links courses. Zo heeft hij ook Kingsbarns Golf Links in Schotland ontworpen. Elke hole geeft prachtig zicht op de Mediterraanse Zee met de Siciliaanse bergen in de… Lees verder Verdura Golf Club

Golfpark Gut Düneburg

Golfpark Gut Düneburg ligt op een landgoed van 550 hectare direct naast het gelijknamige hotel. De baan wordt gekenmerkt door het verschil in landschappen. Zo worden de eerste 9 holes omgeven door bos, maar zijn de laatste 9 holes vooral heel open. Er geldt een minimum handicap van 54, maar ook voor lage handicappers biedt… Lees verder Golfpark Gut Düneburg

La Herreria

La Herreria is een echte bosbaan. De holes zijn niet lang, maar wel uitdagend door de bomen. De holes bieden spectaculaire uitzichten over Madrid en het prachtige Klooster.

Lanzarote Golf

Goed bespeelbare golfbaan voor golfers van alle niveaus. De golfbaan is vrij vlak en je zult genieten van de goed onderhouden greens. De fairways zijn ruim en de wind op Lanzarote kan de Lanzarote golfbaan uitdagender maken.