Hofgut Wissberg

Hofgut Wissberg ligt aan de gelijknamige Wissberg en 40 kilometer van het Duitse stadje Mainz vandaan, in een regio die vaak ‘Rijnlands Toscane’ wordt genoemd. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust en ruimte met het glooiende landschap en verschillende wijngaarden om u heen. Het hotel ligt namelijk in de grootste wijnbouwregio van Duitsland. Bovendien grenst het hotel direct aan de Rheinhessen Golf Club.

Hotel Heitlinger Hof

Heitlinger Hof Het Heitlinger Hof hotel zit verborgen in het midden van zacht glooiende heuvels en wijngaarden en direct verbonden met de eigen 18-holes golfbaan van het hotel! Daarnaast bevindt u zich naast de wijnhuizen Heitlinger en Burg Ravensburg, die diverse top wijnen aanbieden. Het hotel heeft authenciteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.… Lees verder Hotel Heitlinger Hof

Cocoon Hotel La Rive

Cocoon Hotel La Rive is recent vernieuwd en is gelegen aan de rivier de Sûre. Het hotel ligt op een rustige en unieke locatie en beschikt over 19 charme kamers en 12 cottage suites. 

Cocoon Hotel Belair

Cocoon Hotel Belair is een schitterend 4-sterrenhotel in Luxemburg. Het hotel heeft de beschikking over 17 charmante kamers en 15 superior kamers. Hotel Belair ligt op een prachtige locatie nabij een oever, met een prachtig uitzicht op de indrukwekkende middeleeuwse burcht van Bourscheid.

Najeti Hotel Château Cléry

Het hotel ligt in een prachtig park van 5 hectare. In deze rustige omgeving komt u volledig tot rust. In de omgeving liggen bovendien vele topbanen en u zit na een autorit van 10 minuten op het strand. Een prachtige plek!