Hotel Heitlinger Hof

Heitlinger Hof

Het Heitlinger Hof hotel zit verborgen in het midden van zacht glooiende heuvels en wijngaarden en direct verbonden met de eigen 18-holes golfbaan van het hotel! Daarnaast bevindt u zich naast de wijnhuizen Heitlinger en Burg Ravensburg, die diverse top wijnen aanbieden. Het hotel heeft authenciteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Dit zal u ook zeker terugzien tijdens uw verblijf in het Heitlinger Hof.

Alle comfort- en luxe kamers in het hotel beschikken over prachtig uitzicht op de heuvels en delen van de golfbaan. Daarnaast beschikt iedere kamer over een balkon of terras. Hier een kort overzichtje welke voorzieningen u zult aantreffen:

· Ruime kasten met veel opbergruimte

· Badkamer met inloopdouche en toilet

· Haardroger en een kluis

· Airco

· Flatscreen TV

· Comfortabele zithoek

· Terras of balkon

· Bureau

· Gratis Wi-fi

· USB-aansluitingen voor pc en smartphone

Golfen bij Heitlinger hof

Heitlinger Golf Resort is een prachtige goed onderhouden baan die u een keer moet spelen! Deze technisch uitdagende baan beschikt over zeer mooie fairways. Met zijn afwisselende holes bent u ervan verzekerd constant bij de les te blijven want de baan verveelt nooit!

Golfclub Bruchsal

Golfclub Bruchsal is een golfbaan die bekend staat om zijn prachtige vergezichten. Ook deze baan heeft zeer uitdagende- en afwisselende holes. De baan wordt goed onderhouden wat ervoor zorgt dat u heerlijk kunt golfen!

Golfclub Heidelberg-Lobenveld

Golfclub Heidelberg-Lobenfeld is een zeer mooie rustige baan gelegen in het prachtige heuvellandschappen. Deze heuvellandschappen zorgen voor hoogteverschillen waardoor u prachtige spots ondervindt voor mooie vergezichten! Door deze hoogteverschillen is een buggy zeker wel aan te raden.

Gastronomie op Heitlinger Hof

Na het spelen van een mooie ronde golf op een van drie banen, kunt u s’avonds aanschuiven bij een van de twee restaurants op Heitlinger Hof. Ze vindt u restaurant Albatros, waar u een keuze kunt maken kunt maken tussen heerlijke a-la-carte gerechten uit de Mediterrane keuken! Daarnaast kunt u ook gaan voor restaurant Kreuzberghof. Hier kunt u genieten van traditionele gerechten met een vleugje Mediterraan geabsorbeerd. Naast het dineren kunt u ook genieten van heerlijke top wijnen van wijnhuis Heitlinger!