Bom Sucesso Resort

Bom Sucesso Resort 

Bom Sucesso Resort is een ideale vakantiebestemming in Portugal, dat een ontspannen en plezierige vakantie-ervaring biedt. Het resort biedt een ruime keuze aan accommodatieopties, waaronder villa’s met één tot vier slaapkamers, elk met een eigen tuin en privézwembad. 

Golfliefhebbers kunnen genieten van de Bom Sucesso Golf Course, een 18-holes golfbaan met uitzicht op de oceaan. De baan is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Donald Steel. Voor ontspanning en wellness kunnen gasten terecht bij de spa van het resort, waar ze kunnen genieten van verschillende schoonheids- en wellnessbehandelingen. 

Op het nabijgelegen strand kunnen gasten ook deelnemen aan verschillende watersporten, waaronder windsurfen, kitesurfen, surfen en stand-up paddleboarding. Voor gezinnen met kinderen biedt Bom Sucesso Resort een breed scala aan activiteiten, waaronder kinderclubs en speeltuinen. 

Het resort beschikt ook over verschillende restaurants waar gasten kunnen genieten van lokale en internationale gerechten, van informele diners tot chique diners. Gasten kunnen ook genieten van de prachtige natuurlijke omgeving, die zich leent voor wandelen, fietsen of paardrijden. 

De nabijgelegen stad Obidos biedt een rijke culturele ervaring met zijn middeleeuwse kasteel en historische stadsmuren. Er zijn ook tal van lokale festivals en evenementen gedurende het jaar. Kortom, Bom Sucesso Resort biedt een breed scala aan activiteiten en voorzieningen voor elk type reiziger, van ontspanning tot avontuur en cultuur. 

Golfen in de buurt 

Uiteraard verblijft u op de golfbaan van Bom Sucesso Golf, maar er zijn nog tal aan golfbanen in de buurt van het resort.  

Royal Obidos Golf  

Deze golfbaan ligt op ongeveer 10 minuten rijden van het Bom Sucesso Resort en biedt een prachtige 18-holes golfbaan die zich uitstrekt langs de Atlantische Oceaan. De baan is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Severiano Ballesteros en biedt een uitdagende en afwisselende golfervaring. 

Camporeal Golf 

Golf Camporeal kreeg sinds 2005 alle kans kreeg om te rijpen als golfbaan. Donald Steel tekende het ontwerp van deze technisch en tactisch uitdagende golfbaan die grotendeels de contouren van de glooiende rurale omgeving volgt. Slechts 30 min. van Lissabon. 

Praia D’el Rey  

Deze golfbaan ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het Bom Sucesso Resort en biedt een prachtige 18-holes golfbaan die zich uitstrekt langs de kust. De baan is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Cabell Robinson en biedt een uitdagende en afwisselende golfervaring. 

West Cliffs  

Deze golfbaan ligt op ongeveer 30 minuten rijden van het Bom Sucesso Resort en biedt een prachtige 18-holes golfbaan die door de duinen loopt en uitzicht biedt op de oceaan. De baan is ontworpen door Cynthia Dye, nichtje van de legendarische golfbaanarchitect Pete Dye.