Palmares Beach House Hotel

In het westelijke deel van de Algarve, gelegen in Lagos, vindt u het Palmares Beach House Hotel. Dit hotel is een modern golfhotel, gelegen op de gelijknamige golfbaan Palmares, die 27 holes rijk is. Het hotel kijkt uit over de golfbaan en is van alle gemakken voorzien. In het hotelrestaurant geniet u van een breed scala aan gerechten.

Het hotel is gebouwd op een berg, met hotelkamers die als het ware ‘boven’elkaar gebouwd zijn de berg op, hierdoor heeft iedere kamer van het hotel een schitterend uitzicht over de golfbaan en de Atlantische Oceaan.
 
Kamerfaciliteiten

  • Ruime kamers, met zithoek
  • Televisie
  • Wifi
  • Kluisje
  • Badkamer met bad/douche, toilet en föhn
  • Balkon met zeezicht

Golfen tijdens uw verblijf

Bij verblijf in Palmares Beach House hoeft u eigenlijk niet meer weg. Het is namelijk totaal geen straf om iedere dag opnieuw te spelen op de prachtige Palmares Golf Course
De golfbaan van Palmares kent 3 lussen van 9 holes en staat bekend om de kwaliteit van de holes. De kwaliteit van de baan laat zich door velen beschrijven als uitmuntend, de snelheid van de greens is eigenlijk het gehele jaar door heel hoog. Met een ontwerp van Robert Trent Jones heb je gegarandeerd een uitdagende golfbaan! Deze meesterarchitect heeft goed rekening gehouden met de hoogteverschillen in het gebied. Door de hoogteverschillen zijn er op veel holes fantastische vergezichten over de Atlantische Oceaan.

Alvor is de meest noordelijk gelegen lus van de 3. De holes laten zich het beste beschrijven als heuvelachtige parkbaanholes. De baan is omgeven door volwassen bomen en de grootste uitdaging in de holes komt door de hoogteverschillen. Middenin de lus verliest de baan het parkachtige karakter en heeft de baan wat bredere vergezichten, maar op de laatste holes waant u zich weer op de parkbaan.

Lagos begint in hetzelfde parkbaankarakter als Alvor. Aan het eind van de ronde, op hole 7 en 8, bevindt u zich even in een linksachtig karakter. Maar de negende hole begeleid u weer netjes terug de parkbaan op.

Wellicht kent u het Portugese woord Praia al. Praia staat voor strand. De eerste hole is vergelijkbaar met de andere lussen, maar na de tweede hole bevindt u zich in een waar linksgolfparadijs. U bevindt zich nu op de mooie holes waar het hotel overheen kijkt. Het ouderwetse karakter van de holes is om over naar huis te schrijven. Veel van de lokale bevolking zou u aanraden om Alvor en Lagos te spelen, maar Praia is een absolute must als u Palmares bezoekt!

Culinair Palmares
In het hotelrestaurant van Palmares geniet u van een heerlijke meditteraanse keuken. Er wordt veel gekookt met lokale producten. Zeevruchten en vis zult u hier op de menukaart dus ook veel tegen komen. Terwijl deze lekkernijen op tafel staan, geniet u weer van het eerder besproken uitzicht over de golfbaan en de Atlantische Oceaan.

Boek nu uw golfvakantie naar Onyria Palmares, hier geniet u van een zorgeloze golfvakantie met fantastisch golf, eten en indien gewenst veel cultuur.