Casa Velha do Palheiro

Casa Velha do Palheiro is een Relais & Châteaux landhuishotel, gelegen in de bekroonde Palheiro tuinen in de uitlopers van Funchal. Het hotel bevindt zich in een 18e-eeuws jachthuis en is nu volledig geïntegreerd in het 120 hectare grote Palheiro Nature Estate. Het ligt direct aan de 18 holes van Palheira Golf. U heeft toegang tot een volledig uitgeruste spa met binnen- en buitenzwembaden, restaurants, bars en zelfs een theehuis.

Casa Velha do Palheiro is gunstig gelegen, vlakbij Funchal en op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven van Madeira. Het bekroonde restaurant van het hotel staat hoog aangeschreven. Gasten genieten ’s avonds van de sfeer bij kaarslicht in de elegante eetzaal. Het ontbijt wordt geserveerd in de zonovergoten serre.

Palheiro Spa, op korte loopafstand van de receptie, biedt een keur aan behandelingen en schoonheidstherapieën. De faciliteiten omvatten verwarmde binnen- en buitenzwembaden, een Turks bad en een sauna en een fitnessruimte. Het sportvisjacht “Balancal” van het hotel, dat in de jachthaven van Funchal ligt, is beschikbaar voor diepzeevissen en excursies langs de kust.