Fancourt Hotel

Fancourt Hotel *****

Fancourt Hotel is Zuid-Afrika’s eerste vrijetijds- en zakenresort in het hart van de Tuinroute. Het is ideaal gelegen op slechts zeven kilometer van zowel George Airport als het historische stadje George. Het resort is prachtig aangelegd op 613 hectare weelderig landschap met de majestueuze Outeniqua Mountains als de perfecte achtergrond.

Golfen bij Fancourt Hotel

Bij dit hotel horen drie door Gary Player ontworpen golfbanen. Montagu en Outeniqua behoren tot de beste banen in de wereld en staan bekend om hun conditie het hele jaar door. De twee wereldklasse parklandbanen vangen de natuurlijke schoonheid van de Tuinroute. The Links is de derde baan en heeft een golvend en duinachtig landschap. The Links is momenteel verkozen tot nummer één in het land door Golf Digest South Africa.

Culinair genieten

Bij Fancourt staat de waardering voor goed eten en goede wijn naast golf centraal. De twee restaurants op het landgoed elk geschikt voor een andere gelegenheid, van ontspannen familiediners tot meer op maat gemaakte ervaringen met bijpassende wijnen. Monet’s is een Franse bistro tegen de achtergrond van de Outeniqua golfbaan en de prachtige Outeniqua Mountains. De Club Lounge heeft uitzicht op de 18e green van Montagu. U kunt binnen en buiten plaatsnemen. U geniet hier van een uitgebreide selectie van steaks, hamburgers en schotels.

Ontspannen in de Fancourt Spa

In de Fancourt Spa komt u volledig tot rust. De behandelingen zijn geïnspireerd op rituelen van over de hele wereld. De vier elementen vormen de basis van alle behandelingen. Het Spa-team put uit haar intuïtie om te luisteren naar de behoeften van uw lichaam, evenals uw persoonlijke wensen, om de ultieme spa-ervaring te bieden.