Chateau des Vigiers

Chateau des Vigiers 

Dit hotel heeft alles voor een heerlijke golfreis. Een restaurant met Michelinster, spafaciliteiten, 27 holes en een prachtige omgeving. 

Chateau des Vigiers bestaat uit het Chateau en het Relais (gesloten in de winter). Chateau des Vigiers ligt in een oase van rust en wordt omringd door 27 holes. Het ligt tussen Bordeaux, Saint-Émilion en Sarlat in de Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine). Het Relais ligt in het midden van de golfbaan en beschikt over ruime, lichte, moderne en comfortabele kamers. Het kasteel, vroeger ‘petit Versailles’ genoemd, is ook prachtig. 
 

Chateau des Vigiers beschikt over rustgevende en luxe ingerichte kamers en ligt in de nabijheid van goede restaurants en daarnaast ook de luxe voorzieningen.  

Golf Vigiers 

Zet een stap uit het hotel en u bevindt zich meteen op de prachtige golfbaan van Golf Vigiers!       Golf Vigiers is een 27-holes golfbaan met ook nog 6 oefenholes. De golfbaan is omgeven door boomgaarden, pruimenbomen, eikenbossen en wijngaarden. De afsluitende hole met het kasteel in de achtergrond is een plaatje! 

Gastronomie op het Chateau 
Na uw ronde geniet u van de zeer goede keuken in Bistrot des Vigiers of in Les Fresques, het restaurant met een Michelinster. Ook heeft u de beschikking over een spa om volledig te ontspannen. Boek een massage of ontspan in het hydrotherapiebad, de ontspanningsruimte, sauna en jacuzzi. Chateau des Vigiers produceert bekroonde wijnen en is ook in staat om voor u wijnproeverijen te organiseren bij sommige van de beroemdste wijngaarden in de regio. Of kiest u ervoor om heerlijk te ontspannen bij een van de twee zwembaden waarover het Chateau beschikt.