Combi-reis Zuid-Afrika (8 dagen)

Reis aanpassen op maat

Alle rondreizen kan u aanpassen naar uw eigen wens. U kan uw wensen doorgeven in het opmerkingen vakje in het aanvraag formulier of u kan telefonische contact met ons opnemen om al u wensen door te geven. 

Programma
Geniet van het beste dat Kaapstad en de Kaapse wijnstreken u te bieden hebben! Tijdens deze korte combinatie reis krijgt u de gelegenheid om de diverse landschappen en cultuur te ervaren die het gebied te bieden heeft. Geniet van al het moois, zowel op als naast de golfbaan. 
 
Dag 1 
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Kaapstad zal een medewerker van de lokale agent waar wij mee samenwerken u opwachten en u begeleiden naar het autoverhuurbedrijf om uw huurauto op te halen. 
Vervolgens rijdt u naar uw hotel in Kaapstad waar u 4 nachten zult verblijven in (S): Radisson Red V&A Waterfront
 
Dag 2 – 4: Kaapstad 
Kaapstad is een heerlijke stad. Het voelt een beetje mediterraans aan, heeft geweldige restaurants en prachtige architectuur. Dit allemaal tegen de achtergrond van de iconische Tafelberg en de  Atlantische Oceaan. Lokale bezienswaardigheden zijn onder andere de Tafelberg, Robbeneiland, het V&A Waterfront en Bo-Kaap. 
Het rijke culturele erfgoed van Kaapstad gaat meer dan 300 jaar terug en de diversiteit is duidelijk zichtbaar in de architectuur, kunst en het eten van de stad. Het is de tweede meest bevolkte stad van Zuid-Afrika en ligt in het zuidwesten van Afrika. 
Tijdens uw verblijf in Kaapstad speelt u op twee verschillende banen. U speelt 18 holes op de Steenberg GC en Clovelly Golf Course. 
 
Dag 5 – 8: Stellenbosch 
Na uw ontbijt rijdt u naar Stellenbosch, na Kaapstad de oudste Europese nederzetting in de westelijke provincie. Deze historische stad staat bekend om de met eiken omzoomde geplaveide straten, de klassieke Kaap-Hollandse architectuur en de levendige wijnindustrie.  
Stellenbosch maakt, samen met het nabijgelegen Paarl en Franschhoek, deel uit van de Kaapse Wijnlanden, die de grootste bijdrage leveren aan de één miljard liter wijn die jaarlijks in Zuid-Afrika wordt geproduceerd. Het ligt ongeveer 50 km (30 mijl) ten oosten van Kaapstad, aan een schilderachtige weg met adembenemende bergketens, groene glooiende heuvels en wijngaarden. 
In Stellenbosch verblijft u 3 nachten in Oude Werf Hotel. 
Na aankomst in Stellenbosch kunt u op uw gemak de leuke boetiekjes bekijken. Een bezoek aan een van de vele wijnhuizen kan natuurlijk niet ontbreken. 
U speelt 18 holes op De Zalze GC.