Hotel Metropolitan

Golfbanen rondom Hotel Metropolitan

Le Fonti GC
Op een kleine 15 minuten rijden van Palazzo di Varignana ligt de prachtige 18-holes baan van Le Fonti GC. Deze baan staat bekend om zijn smalle fairways en zijn vele bunkers en waterpartijen, waardoor het zowel voor gevorderde als beginners echt een variërende en vermakelijke baan is.

Bologna GC
Bologna GC is één van de historisch banen van Italië die op ongeveer 40 minuten rijden van het Palazzo di Varignana ligt. De 18-holes baan wordt gekenmerkt door zijn prachtige panorama-uitzichten over de baan. De baan wordt omringd door vele bomen.

Modena GC
Modena GC is een 18-holes baan naar het ontwerp van Bernhard Langer. Deze baan wordt gekenmerkt door zijn 5 meren, die verspreid over het park liggen, en de vele bunkers die ervoor zorgen dat het een leuke en technische baan is. Daarnaast is over de 18-holes een hoogteverschil van 100 meter wat het nog interessanter maakt.

Argenta GC
Op 45 minuten rijden van Palazzo di Varignana ligt de technische en zeer gevarieerde baan van Argenta GC. Deze 18-holes baan is ontworpen door Giovanni Trasforini en ligt in een weelderig bomenlandschap. De baan wordt gekenmerkt door verschillende waterhindernissen, lage duinen met struiken en het bosgebied.

Molino del Pero GC
Op ongeveer 50 minuten rijden van Palazzo Verignana ligt de uitdagende 18-holes baan van Molino del Piero GC. Deze baan wordt gekenmerkt door zijn vele hoogteverschillen met in het bijzonder de eerste hole die door verschillende golftijdschriften ook wel de ”stairway to heaven” wordt genoemd. Deze baan is zowel voor beginners als experts een leuke en zeker ook een uitdagende baan.
 

Wat is er in de omgeving te doen?

Bologna
Op ongeveer 30 minuten rijden van Palazzo di Varignana ligt het historische Bologna. Deze stad, die bekend staat om de oudste universiteit van Europa, heeft vele bezienswaardigheden zoals Piazza Magiore met de Sint-Petroniusbasiliek, Kathedraal San Pietro, Basiliek San Domenico en nog vele andere historische bezienswaardigheden.

San Marino
Breng een bezoekje aan één van de kleinste landen ter wereld: San Marino. Dit kleine landje ligt op ongeveer 1,5 uur rijden van het resort en bezit over een aantal mooie bezienswaardigheden zoals Guaita Tower, Basilica di San Marino en een schitterende kabelbaan. Daarnaast kunt u belastingvrij winkelen in San Marino of een heerlijk terrasje opzoeken.