Double Tree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort

Kamerfaciliteiten
Zoals eerder aangegeven is het hotel in de winter van 2019 op 2020 volledig gerenoveerd. Hierdoor zijn alle kamers modern en netjes afgewerkt. De kamers zijn tevens bijzonder ruim ingericht.
– Telefoon
– Televisie
– Wifi
– Kluisje
– Minibar
– Airconditioning
– Badkamer met bad/douche
– Alle kamer beschikken over een eigen terras of balkon

Golfen bij Islantilla Golf Resort

De holes aan het hotel liggen in het kenmerkende landschap voor de Huelva. De drie lussen starten en eindigen op hetzelfde punt bij het clubhuis. In de jaren 90 is er op Islantilla Golf de España Masters georganiseerd en de baan behoorde tot de 100 beste golfbanen van Europa.

De 3 verschillende lussen geven dus ook 3 verschillende mogelijkheden tot het samenstellen van een 18-holes baan. Hierdoor kunt u bij een verblijf per dag invullen hoe moeilijk u het voor uzelf en uw reisgenoten wil maken. De holes, allemaal in een vrij glooiend landschap gelegen, zijn bijzonder verschillend van karakter. Bomen, bunkers en waterhindernissen dagen u uit. In combinatie met de soms bloedsnelle greens is Islantilla Golf een echte uitdaging!

Gastronomie

Bij het boeken van een golfvakantie naar Islantilla Golf Resort is de minimale verzoring halfpension. Het hotelrestaurant maakt gebruik van verscheidene wekelijkse thema-avonden. Op maandag geniet u bijvoorbeeld van heerlijke Italiaanse pizza’s en pasta’s. Woensdag besteld u de ene week van een Mexicaanse kaart en de andere week eet u in de heerlijke Andalusische stijl. Elke vrijdag wordt het befaamde visbuffet geserveerd!

In de zomer kunt bij de beach bar genieten van een heerlijk drankje en een kleine snack. Na uw ronde golf kunt u tevens in het clubhuis van de golfbaan terecht voor een lekkere maaltijd, geserveerd met een lekker biertje.

Voor een heerlijke golfvakantie met veel golf, lekker eten en een heerlijke omgeving kunt u terecht bij Islantilla Golf Resort. In dit gerenoveerde hotel en op deze mooie golfbaan staat de Spaanse bevolking klaar om uw golfvakantie tot een geslaagde te maken!