Isla Canela Golf Boutique Hotel

In de Huelva, vlakbij de Portugese grens, vindt u Isla Canela Golf Boutique Hotel. Dit hotel is gelegen aan de gelijknamige golfbaan Isla Canela. Het is een charme hotel en gebouwd in de voor de omgeving zo bekende Andalusische stijl. Het strand ligt op 2 kilometer afstand. De baan van Isla Canela kent weinig hoogteverschillen, maar is lastig door de strategisch geplaatste hindernissen. Recent is het hotel gerenoveerd en heeft daarbij ook haar naam veranderd naar ”Isla Canela Boutique Hotel”. Met slechts 58 kamers is het een perfecte optie voor koppels en kleine groepen. 

Op slechts 1 minuut lopen van het Boutique hotel vindt u de golfbaan van Isla Canela. Ook daar zult u merken dat het clubhuis is gerenoveerd en verdere verrichtten werkzaamheden rondom de golfbaan. 

Leuk om te weten is dat Isla Canela net een nieuwe golfbaan heeft. Deze baan heet Isla Canela Links. De baan ligt wat meer landinwaarts, maar wel pal aan de Guadiana, de rivier die Spanje en Portugal scheidt.

Kamerfaciliteiten
De kamers zijn zeer ruim opgezet en kijken stuk voor stuk uit over de golfbaan.
– Telefoon
– Satelliet televisie
– Minibar
– Kluisje
– Wifi
– Airconditioning
– Badkamer met bad/douche

Golfen tijdens uw verblijf in Isla Canela Golf Boutique Hotel

De golfbaan en het hotel van Isla Canela zijn beide vernoemd naar het schiereiland waar u zich bevindt bij een bezoek aan dit golfhotel. Vanaf de zomer van 2020 kunt u hier niet op één, maar op twee banen terecht. Bij een verblijf in het hotel loopt u zo naar de eerste tee van Isla Canela GC. Na een kwartiertje landinwaarts rijden vindt u Isla Canela Links.

Eerstgenoemde baan, Isla Canela Golf Club, ligt er sinds 1992 en werd ontworpen door de Spanjaard Juan Catarineu. De baan is erg vlak en daardoor makkelijk te bewandelen. Het vlakke maakt de baan echter zeker niet gemakkelijk. Catarineu plaatste de bunkers en de verdere hindernissen zo, dat zowel de beginnende als de gevorderde golfer er veel last van ervaart!

Isla Canela Links ligt iets meer landinwaarts dan Isla Canela Golf Club. De baan kan een ‘links’ genoemd worden doordat hij pal aan de Guadiana ligt. De rivier die de grens tussen de Huelva en de Algarve aangeeft. Hier heeft ooit al een golfbaan gelegen, maar die is jaren gelaten voor wat het was door de toenmalige eigenaren. Isla Canela nam het over en heeft de baan volledig gerenoveerd. De baan moet nog ‘volwassen’ worden, maar neemt u van ons aan dat het een fantastische golfbaan gaat worden. De uitzichten over de Guadiana zijn al adembenemend..

Gastronomie

Bij het boeken van een golfvakantie naar Isla Canela is de minimale verzorging half board. U kunt ook voor een semi-all inclusive supplement kiezen. Bij het bijboeken van dit supplement zijn uw drankjes tussen 5 en 11 uur ’s avonds inbegrepen.

Voor het ontbijt en de avondmaaltijd kunt u terecht in het hotelrestaurant genaamd Alacena. Hier geniet u van heerlijke traditionele gerechten, die – net zoals de architectuur van het hotel – geheel in de traditionele Andalusische stijl zijn.

Voor een onbezorgde golfvakantie, met veel rust en een goede zonzekerheid kunt u heel goed terecht bij Hotel Isla Canela Golf .Hier zult u met uw reisgezelschap genieten van een uitstekende verzorging en een goede verscheidenheid aan golfbanen. Daarnaast is het heel leuk om een klein uitstapje naar de Portugese Algarve te maken!