Golf du Médoc Resort

Golf Du Medoc Resort 

Dit gloednieuwe 4 sterrenhotel ligt aan twee 18-holes golfbanen. Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over heerlijke, moderne spafaciliteiten met onder andere een verwarmd binnenzwembad. La Table du Médoc serveert culinaire hoogstandjes en heeft een indrukwekkende wijnkaart. In Le Club voor een hapje en een drankje met uitzicht over de golfbanen.  

Het hotel is ingericht met opvallende, eenvoudige en natuurlijke tinten. De kleuren zorgen door deze samenstelling voor een zeer ontspannen sfeer met veel natuurlijke lichtinval. U heeft in het gehele hotel toegang tot gratis WiFi. Alle lichte kamers hebben allemaal een eigen badkamer en beschikken over een balkon of terras.  

Golfen rondom uw verblijf 

Golf du Medoc – Les Vignes 

De ”Les Vignes” (Wijnstokken) baan dankt zijn creatie in 1991 aan de Canadees Rod Whitman. De baan ligt te midden van een typisch regionaal landschap waar de esthetiek van de heide en de zee dennen het ontwerp van de architect versterken. De lange pares, onderbroken door goed onderhouden greens en de slim geplaatste hindernissen vragen om intelligentie en precisie van de speler. De grote verscheidenheid aan spelsituaties, de kwaliteit van de baan en de magie van de omgeving zullen zelfs de meest veeleisende golfers verbazen.  

Golf du Medoc – Les Chateaux  

De ”Les Chateaux” Course, die in 1989 werd ontworpen door de Amerikaanse golfbaanarchitect Bill Coore. De brede fairways, omzoomd met heide, brem en brem, leiden de spelers door een ongerepte natuurlijke omgeving. De kwaliteit van de greens, de invloed van de wind vanaf de oceaan en de technische moeilijkheden van de baan maken van deze championship course een golfuitdaging van topklasse. 

Gastronomie op het resort 

Maak na uw mooie ronde golf, op een van de twee banen, gebruik van de heerlijke spafaciliteiten! Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld het heerlijke binnenzwembad, de spa met heerlijke massage behandelingen en/of maak gebruik van de fitnessruimte. Daarnaast heeft u een gezellige bar in het hotel, waar u terecht kunt voor bijvoorbeeld heerlijke snacks en cocktails. Het resort biedt u ook een gastronomisch restaurant in het hart van de Medoc. U kunt hier genieten van een culinaire lunch en/of diner. Het restaurant heeft een ruim assortiment uit de beste gerechten van de Zuidwestelijke keuken!