Hôtel Golf Château de la Bégude

Chateau de la Begude  

Hôtel Golf Château de la Bégude is een 17e eeuws herenhuis direct aan de golfbaan Golf d’Opio Valbonne. Een prachtige plek in het hart van de Côte d’Azur, in de Golf van Opio Valbonne. Binnen een half uur rijden van het hotel liggen negen golfbanen, genoeg te kiezen dus! 
 
Na het golfen ontspant u aan het zwembad of neemt u een verfrissend drankje in de loungebar. In het restaurant, Restaurant La Bégude, geniet u van traditionele mediterrane gerechten. U dineert of luncht hier met prachtig uitzicht over de golfbaan. Daarnaast kunt u ook plaatsnemen bij het heerlijke terras gelegen aan het zwembad.  
 
In de omgeving is ook erg veel te ondernemen. Een bezoek aan Nice, Cannes of Grasse behoort tot de mogelijkheden. Grasse is de parfum hoofdstad van de wereld. Hier kunt u, naast het bezoeken van de stad, parfumfabrikanten bezoeken en de vele velden met rozen, tuberozen en jasmijn bewonderen. De drie belangrijkste ingrediënten voor parfum.    

Golfen in de buurt 

In de omgeving van het hotel liggen vele banen waar u kunt afslaan. Golftime biedt pakketten aan met de volgende banen inbegrepen: 

Golf De La Grande Bastide  

Golfbaan De La Grande Bastide staat bekend om zijn vlakke golfbaan met brede fairways en schitterende greens. Daarnaast is de baan goed beschermd door bunkers en waterpartijen. La grande Bastide is de ideale golfbaan voor de beginnende golfer! 

Golf d’Opio Valbonne 

Golfbaan d’Opio is een mooie 18-holes golfbaan prachtig gelegen tussen de zee en bergen! Tijdens het golfen bent u omringd door zacht glooiende natuur. Na het golfen kunt u heerlijk plaatsnemen bij het gezellige terras met mooie vergezichten op een aantal holes.  

Gastronomie op La Begude  

Kijk vanuit het hotel met prachtig uitzicht op golfbaan d’Opio Valbonne. Het hotel biedt 41 prachtige hotelkamers en suites, elk met hun eigen individuele inrichting. S’avonds kunt u heerlijk aanschuiven bij het luxe restaurant La Begude, waar u kunt genieten van de Mediteranne keuken. Op een warme dag kunt u na het golfen heerlijk afkoelen in het buitenzwembad van het hotel!