Gran Hotel Sardinero

Gran Sardinero 

Gran Sardinero is een elegant hotel aan het strand met een geweldige bar en lounge, waar veel golfers zich graag ontspannen. Het is gelegen aan de Plaza d’Italia, tegenover het Gran Casino van Sardinero en het prachtige strand. Hier kunt u aan een tafeltje op de patio zitten en de wereld aan u voorbij zien gaan. Het biedt elegante kamers, in veel gevallen met uitzicht op de Cantabrische Zee. Het mini-Monaco van Spanje komt ’s avonds tot leven met de vele terrasjes en uitstekende restaurantmogelijkheden op slechts enkele meters van de hoteldeur. 

Het hotel beschikt over mooie ruime kamers beginnend bij 20m2. De verschillende kamers bieden een aparte douche of bad met douche. Daarnaast beschikken de kamers over de volgende faciliteiten: 

  • Airconditioning 

  • Gratis Wi-Fi 

  • Televisie 

  • Gratis mini-bar 

  • Toiletartikelen  

  • Kluis 

  • Telefoon  

Gastronomie bij het hotel 

Het restaurant van het Gran Hotel Sardinero biedt een ruime keuze aan traditionele gerechten met een avant-gardistische twist, bereid met de beste lokale producten. De delicatessen van het land en de zee zullen zeker indruk op u maken. 

Golfen in de buurt 

Real Pedrena 

De Real Club de Golf de Pedreña is gelegen in een van de mooiste delen van Cantabrië. De ligging, het landschap en het ontwerp maken Pedreña tot een van de mooiste banen. De lay-out van de baan is aangepast aan de natuurlijke topografie van het terrein. 

Deze natuurlijke 18-holes baan is in 1929 ontworpen door Harry S. Colt, is omgeven door dennenbossen en heeft een prachtig uitzicht op de baai van Santander en de monding van de Cubas. 

Santa Marina 

Golfbaan Santa Marina is gelegen in de omgeving van San Vicenten en is ontworpen door Seve Balesterro. De eerste negen holes zijn zeer uitdagend met veel blinde slagen. De tweede negen holes is meer vlakker. Over het algemeen zijn de fairways vol met greens en bevatten veel hoogte verschillen, een buggy is dan ook zeker aan te raden! 

Real Neguri 

De golfbaan van Golf de Neguri bevindt zicht op een prachtige locatie met mooie vergezichten op de zee. Kortgeleden heeft er op de baan grondig onderhoud plaats gevonden. Hierdoor zijn bijvoorbeeld alle fairways en greens in topconditie! De golfclub staat ook bekend om zijn gezellige clubhuis met uitstekend eten.  

Abra del Pas 

De baan van Abra Del Pas bevindt zicht op een uitstekende locatie met prachtige vergezichten op de zee. De baan is over het algemeen voor iedere golfer goed te bespelen. Ook wordt de baan het hele jaar door prima onderhouden. U zult merken dat de baan holes met hoogteverschillen bieden maar ook vlakke holes.