Hotel Faro a Lopesan Collection

Hotel Faro a Lopesan Collection

Beleef een unieke ervaring tijdens uw volgende vakantie in Hotel Faro, een Lopesan Collection Hotel in een bevoorrechte enclave in het zuiden van het eiland Gran Canaria, naast de mooie vuurtoren van Maspalomas. In dit 5 sterrenhotel begint de magie al vroeg met spectaculaire zonsopgangen aan het strand die u uitnodigen om te genieten van de onmetelijkheid van de Atlantische Oceaan en de onbetaalbare schoonheid van het natuurreservaat van de duinen van Maspalomas. 

Met een prachtige moderne architectuur is dit adults-only hotel speciaal ontworpen om u een eersteklas ervaring te bieden in een uitzonderlijke omgeving. Het exclusieve servicepakket van het hotel wordt gecompleteerd door twee vrijetijds- en restaurantvoorstellen van internationaal niveau die de ervaring van onze gasten verrijken. 

Aan het strand biedt het BOHO Beach Maspalomas Restaurant een innovatief menu dat mediterrane gerechten combineert met oriëntaalse smaken en lokale producten, terwijl aan de top van het hotel de Blue Marlin Ibiza Sky Lounge Gran Canaria dit nieuwe format in de archipel introduceert, waarbij aantrekkelijke chill out-ruimtes worden gecombineerd met overloopzwembaden, een uitgebreid gastronomisch aanbod en de beste livemuziek. 

De kamers van Hotel Faro, een Lopesan Collection Hotel vallen op door hun elegante en verfijnde inrichting, met een eigentijdse en functionele stijl. Het hotel heeft een grote verscheidenheid aan kamers om aan verschillende behoeften te voldoen. Van Deluxe- of Superior-kamers, aangepaste kamers voor mensen met beperkte mobiliteit tot Junior Suites, ze zijn allemaal een uiting van maximaal comfort. 

Meloneras Golf by Lopesan 

De Lopesan Meloneras baan is uitstekend gelegen naast de zee in de exclusieve toeristische zone van Costa Meloneras, in het zuiden van Gran Canaria. De baan, 18 holes par 71, is ontworpen door de Amerikaan Ron Kirby en is 520.00 m2 groot. 

Dankzij de prachtige meren en palmbomen en het fantastische uitzicht is het een prachtige plek waar golfliefhebbers volop kunnen genieten van hun favoriete sport. 

De baan heeft een putting green, pitching green, chipping green, driving range en een oefenbunker. In het clubhuis vindt u een snackbar, een golfwinkel, een kleedkamer en een parkeerplaats. Lopesan Meloneras Golf biedt u een verhuurservice voor clubs en trolleys, en de mogelijkheid om buggy’s met GPS te huren. Dit is de eerste golfbaan op het eiland die deze technologie in hun buggy’s aanbiedt.