Axis Ponte de Lima Golf Resort Hotel

Axis Ponte de Lima Golf Resort Hotel

Ponte de Lima is het oudste dorp van Portugal en ligt in het hart van Vale do Lima. Een ideale bestemming voor een onvergetelijk verblijf! 

Het culturele aanbod omvat regionale ambachten, lokale pelgrimstochten, tradities en de gastronomie zelf. 

 In het hart van Minho, waar het platteland en de zee, het groen en het blauw vele contrasten combineren en het meest traditionele dorp van Portugal omarmen, met zijn verre gewoonten en tradities die zelfs de tijd niet kan vergeten, is het Axis Ponte de Lima Golf Resort Hotel, met zijn sereniteit en schoonheid, een ruimte ge├»nspireerd door uw welzijn. 

Axis Ponte de Lima, gebouwd in 2003, ligt op de top van een heuvel, genesteld in een groene horizon. Het is een gebouw met twee verdiepingen waar elk van de veertig kamers comfortabel is uitgerust met airconditioning, satelliettelevisie, minibar, haardroger en telefoon. 

 Het hotel is ideaal voor golfers en liefhebbers van buitenactiviteiten en beschikt over 2 paddle tennisbanen, een golfbaan, een overdekt zwembad, een fitnessruimte en in de buurt is er een manege en een kanoclub. 

Geniet van de locatie en verken de omgeving te voet of op de fiets. Ga terug naar het hotel en maak gebruik van de wellnessruimte, het zwembad, de fitnessruimte en het Turks bad. We hebben een transferservice. Neem voor meer informatie contact op met het hotel. 

Axis Golf Ponte de Lima  

De golfbaan van Axis Golf Ponte de Lima werd geopend op 15 september 1995. Het is een golfbaan in Ponte de Lima, met 18 holes en een par 71 van 6005 meter.  

De golfbaan ligt in het landelijke gebied van Ponte de Lima en is een mix tussen valk en heuvelachtig, waarbij de eerste negen holes heuvelachtig zijn en de tweede negen vlak. Deze unieke kenmerken in de noordelijke regio verrukken spelers met het fantastische uitzicht over de Lima-vallei en het contact met het typische platteland van Minho. In het midden van de baan ligt het clubhuis waar diverse diensten beschikbaar zijn zoals verhuur eh golfshop.