Hotel Golf de Pierpont

Golf de Pierpont is een klein en persoonlijk golfhotel gevestigd in een authentieke gerenoveerde carré-hoeve. Het hotel is prachtig geïntegreerd in een historisch landschap. Dé plek voor golfers die gezelligheid zoeken en tegelijk lekker willen onthaasten in een charmante oase van rust. Dichtbij Brussel en gemakkelijk te bereiken met de auto op circa 200 km vanaf Utrecht. U verblijft op het platteland van Waals-Brabant, zo’n 25 minuten ten zuiden van Brussel. Het hotel ligt direct aan de prachtige licht glooiende gelijknamige golfbaan.

Faciliteiten Golf de Pierpont

Golf de Pierpont telt 20 klassiek ingerichte kamers. De kamers zijn voorzien van internet-tv, wifi en badkamer met douche en toilet. Het ontbijt wordt geserveerd in het elegante restaurant met een rustieke patio naast de golfbaan. Tevens bestaat de mogelijkheid om de service uit te breiden naar halfpension. U heeft ook de beschikking over een bar, restaurant, terras, wifi en een gratis privéparkeergelegenheid op het terrein.

Golfen tijdens uw verblijf

De golfbaan van Pierpont heeft in 2011 een facelift gekregen en er is een nieuw terras met een panoramisch uitzicht op de golfbaan. Tevens beschikt Pierpont over een fraaie 9-holes compacte baan die ook toegankelijk is zonder GVB (exclusief in Golftime pakket). Vanuit het hotel kunt u echter ook makkelijk andere top golfbanen in Waals-Brabant spelen.

Bijvoorbeeld La Tournette l’Américain. Een mooie golfbaan deels in het bos gelegen met veel doglegs, lange fairways en grote beschermde greens. Of La Tournette l’Anglais. De fairways van deze golfbaan zijn breed met korte rough. Er liggen pittige potbunkers, u komt water tegen en de greens op deze golfbaan zijn technisch.

Ontdek de omgeving van Golf de Pierpont

De authentieke sfeervolle boerderij ligt 25 minuten ten zuiden van Brussel en slechts 15 minuten van Waterloo en Charleroi. U kunt dus veel uitstapjes maken tijdens uw verblijf.

Brussel
Breng een bezoek aan Brussel, de hoofdstad van België, met o.a. Manneken Pis, het Atomium en het Jubelpark. U zult zich hier geen moment vervelen. Liefhebbers van bier, friet, chocolade en wafels komen hier zeker aan hun trekken.

Waterloo
Houdt u van musea? Dan is ‘The Wellington Museum’ in Waterloo ook zeker de moeite waard! Laat u verrassen door dit voormalige hoofdkwartier van de Hertog van Wellington, de latere prins van Waterloo. Hij verbleef er tijdens de nachten van 17 en 18 juni 1815 en stelde er zijn overwinningscommuniqué op. Met authentieke souvenirs, wapens en gravures, belichten de 14 zalen van het museum de gebeurtenissen uit die tijd.

Charleroi
Ook in Charleroi kunt u uw liefde voor musea voorzetten in het Charleroi Fotografiemuseum of het mijnmuseum Bois du Cazier. Een dagje wat minder weer? Dan kunt u lekker gezellig shoppen in het Rive Gauche shopping center met diverse kledingwinkels en volop eetgelegenheden. De inwendige mens komt in Charleroi ook aan zijn trekken, want hier weet men wel wat lekker eten is!
Kortom naast een heerlijk verblijf biedt Golf de Pierpont veel mogelijkheden in de directe omgeving tezamen met diverse mooie golfbanen. België ontdekken met vrienden en/of uw partner? Dan is Golf de Pierpont een perfecte uitvalsbasis!