Hotel Ilunion San Mames

Ilunion San Mames  

Hotel Ilunion San Mames ligt in het mooie Bilbao. U kunt hier verblijven in zeer comfortabele en moderne kamers. Het hotel bevat maar liefst 168 goed ingerichte kamers. Iedere kamer in het hotel bevat een bureau, een eigen badkamer, beddengoed, handdoeken en een kledingkast.  

De standaard 2-persoonskamer bevat circa 18 m2. Iedere kamer is daarnaast ingericht met een airconditioning, verwarming, telefoon, gratis Wi-Fi, televisie, gratis kluis en daarnaast bevindt zich er ook een kluis tegen betaling.  

Gastronomie bij Ilunion 

Dit heerlijke hotel ligt op een kleine 800 meter lopen van het gezellige centrum verwijderd. U kunt bij het hotel dagelijks terecht voor een ontbijtbuffet. Daarnaast heeft het hotel ook een heerlijk terras waar u kunt genieten van een heerlijk drankje en een snack! Het hotel ligt vlak bij het metrostation, ideaal voor dagjes op pad gaan.  

Golfen in de buurt  

Meaztegi Golf 

De mooie baan van Meaztegi is ontworpen door de Seve. Hij is erin geslaagd om een baan te ontwerpen die goed bespeelbaar is voor alle handicappers. Meaztegi heeft een echt resort golf gevoel over het en op slechts 20 minuten afstand van het centrum van Bilbao, is een werkelijk prachtige dag golf genoten in de kom van de Baskische landen omringende bergen. Tot in de puntjes verzorgd, met een geweldig restaurant als aanvulling op de geweldige Seve-ervaring dag voor alle golfers. 

Uraburu Golf 

Uraburu is een prachtige golfbaan met enkele van de meest ongelooflijke uitzichten te vinden in golf overal in Spanje. Het ontwerp van Olazábals is prachtig uitgehouwen in de bergen en kijkt uit over de trotse stad Bilbao, op slechts 20 minuten afstand van het centrum. Houd je adem in want de baan zelf is een echte uitdaging met de golvende tierra. De meeste fairways zijn onvergeeflijk, van links naar rechts of omgekeerd, er zijn overigens niet veel vlakke stukken.  En niet te vergeten, de prachtige stad Bilbao wacht ’s avonds op u om uw pijn te verzachten, om of uw triomf te vieren! 

Neguri Golf 

Met een spectaculair uitzicht over de Cantabrische Zee en de Golf van Biskaje, met granieten, met pijnbomen omzoomde fairways, en 60-meter boven de zeespiegel genesteld op de hoogten van de kliffen. Javier Arana was de clubkampioen rond de eeuwwisseling van de 20e eeuw en herontwierp hier een intelligente golfbaan die comfortabel is voor golfers van alle niveaus.   

Larrabea Golf 

De golfbaan van Larrabea Golf Club is werkelijkwaar een heerlijke baan om op te spelen. De ideale ligging en de uitstekende faciliteiten maken het tot een van de aantrekkelijkste golfbanen van Spanje. De baan ligt op een zeer heuvelachtig terrein in een domein dat beschut ligt tegen de noordenwind en uitkijkt over de moerassen van Urrunaga en Ullibarri. Er zijn verschillende strategisch geplaatste meren en bunkers. De baan is veeleisend, maar de brede fairways maken het spel gemakkelijker. Het ontwerp van de greens is zeer veeleisend. Deze 18-holes baan is aangepast aan de natuurlijke omgeving en slingert zich een weg tussen rivieren, bossen en weilanden. De bevoorrechte ligging maakt het tot een van de aantrekkelijkste banen van Spanje.