Hotel Martin’s Klooster

In het historische centrum van de gezellige studentenstad Leuven, ligt boetiekhotel Martin’s Klooster. De hotelkamers van dit hotel liggen gedeeltelijk in een voormalig Augustijns Klooster en gedeeltelijk in de nieuw aangebouwde vleugel van het hotel. De verscheidenheid in hotelkamers in combinatie met de centrale ligging maken dat het hotel door veel mensen erg graag bezocht wordt!

Met nog geen 5 minuten lopen bent u op de Oude Markt, het bekendste en gezelligste plein van de bruisende stad die Leuven is.

Kamerfaciliteiten:
Alle kamers zijn modern en comfortabel ingericht. Bij het boeken van een hotelkamer heeft u de keuze uit één tweepersoonsbed of twinbedden. Alle kamers beschikken over de volgende faciliteiten:

  • Zithoek
  • Televisie
  • Minibar
  • Wifi
  • Kluisje
  • Badkamer met bad/douche

Golfen tijdens uw verblijf
Bij het boeken van een golfvakantie naar Martin’s Klooster heeft u keuze uit het spelen van 3 verschillende golfbanen, Millenium GC, Winge GC en Chateau de la Bawette.

In 20 minuten rijden van het centrum van Leuven bent u op Winge golf & Country Club, één van de meest geönduleerde golfbanen van Vlaanderen. De baan ligt op het Winge Landgoed, een bosrijk landgoed met een heerlijk landhuis als clubhuis. De baan komt het allerbest tot haar recht in het najaar, als de bladeren van de bomen al wel kleur beginnen te krijgen, maar nog niet van de bomen gevallen zijn, een waar plaatje!

Millenium golf wordt door sommigen gezien als de beste golfbaan van Vlaanderen. De baan is – in tegenstelling tot de meeste banen in de omgeving – bijzonder vlak. Dit maakt de baan echter zeker niet makkelijk. De holes zijn  lang, en veelal omringd door waterhindernissen. Rondom de greens liggen bijzonder veel bunkers, die u het leven zuur kunnen maken. Team Golftime raadt u aan om goed te denken over de kleur tees waar u vanaf speelt, bij het kiezen van een tee die te ver naar achteren is, kan het zomaar eens een lange ronde worden…

Golf du Chateau de la Bawette is een golfbaan waar u goed op moet letten. De baan is bijzonder geaccidenteerd met holes die door beboste valleien heen slingeren. Er zijn verschillende factoren die de holes golftechnisch goed beschermen. Bunkers, meertjes, riviertjes en smalle fairways maken u het leven lastig. Maar alle afwisseling in de holes maakt het wel een prachtige golfbaan, die nooit zal gaan vervelen!

Culinair
In de bar van het hotel geniet u bij ‘thuiskomst’ van een heerlijk drankje en lekkere snacks. Omdat u in het centrum van Leuven zit zijn er bijzonder veel restaurants op loopafstand. Het aanbod is te breed om op te noemen! Leuven is een waar paradijs voor lekkerbekken. De bourgondische Belgische bevolking geniet hier dagelijks van de heerlijkste maaltijden. De Vlamingen staan tevens graag klaar om uw avond tot een geslaagde te maken!

Boek nu uw golfvakantie naar Martin’s Klooster! De rustgevende golfbanen, gecombineerd met de bruisende universiteitsstad van Leuven bieden u een complementaire golfvakantie, en dit allemaal zeer makkelijk te berijden!