Hotel Melia Bilbao

Melia Bilbao 

Meliá Bilbao biedt ongelooflijke luxe. Met een bevoorrechte locatie in de buurt van het Guggenheim Museum en genesteld langs de rivier de Nervión. Meliá Bilbao zal u verrukken met zijn verbluffende architectuur en zijn warme en gastvrije sfeer. 

Dit sfeervolle hotel beschikt over een wellnesscentrum met een volledig uitgeruste fitnessruimte, een heerlijk verwarmd zwembad en heeft meerdere sauna’s.  

Iedere luxe kamer in het hotel is onder andere voorzien van een televisie, stijlvolle marmeren badkamer en heerlijke bedden.  

Het hotel beschikt over een riante fitnessruimte. De fitnessruimte van het Meliá Bilbao kijkt uit op de rivier de Nervión. Het beschikt over een sauna en er worden massagebehandelingen gegeven. De Meliá Onderling Verbonden Kamer combineert 2 kamers. Daarnaast zijn alle kamercategorieën voorzien van airconditioning.  

Gastronomie  

Dit hotel beschikt over een heerlijk gastronomisch restaurant met heerlijke specialiteiten. Het is een Aziatisch restaurant genaamd Quatre dat zelfs in 2014 nog een Michelinster ontving! Ze serveren er heerlijke Baskische gerechten. Daarnaast bevindt zicht hiernaast een luxe lounge waar u kunt genieten van heerlijke tapas en verfrissende cocktails!  

Golfen in de buurt  

Meaztegi Golf 

De mooie baan van Meaztegi is ontworpen door de Seve. Hij is erin geslaagd om een baan te ontwerpen die goed bespeelbaar is voor alle handicappers. Meaztegi heeft een echt resort golf gevoel over het en op slechts 20 minuten afstand van het centrum van Bilbao, is een werkelijk prachtige dag golf genoten in de kom van de Baskische landen omringende bergen. Tot in de puntjes verzorgd, met een geweldig restaurant als aanvulling op de geweldige Seve-ervaring dag voor alle golfers. 

Uraburu Golf 

Uraburu is een prachtige golfbaan met enkele van de meest ongelooflijke uitzichten te vinden in golf overal in Spanje. Het ontwerp van Olazábals is prachtig uitgehouwen in de bergen en kijkt uit over de trotse stad Bilbao, op slechts 20 minuten afstand van het centrum. Houd je adem in want de baan zelf is een echte uitdaging met de golvende tierra. De meeste fairways zijn onvergeeflijk, van links naar rechts of omgekeerd, er zijn overigens niet veel vlakke stukken.  En niet te vergeten, de prachtige stad Bilbao wacht ’s avonds op u om uw pijn te verzachten, om of uw triomf te vieren! 

Neguri Golf 

Met een spectaculair uitzicht over de Cantabrische Zee en de Golf van Biskaje, met granieten, met pijnbomen omzoomde fairways, en 60-meter boven de zeespiegel genesteld op de hoogten van de kliffen. Javier Arana was de clubkampioen rond de eeuwwisseling van de 20e eeuw en herontwierp hier een intelligente golfbaan die comfortabel is voor golfers van alle niveaus.