Martin’s Relais Oud Huis Amsterdam

Martin’s Relais Oud Huis Amsterdam 

Prachtig karakteristiek gebouw midden in het centrum van Brugge met een heerlijke rustige binnentuin. Het boutique hotel ademt de oude sfeer uit door de kristallen kroonluchters, oude houten vloer en de ornamenten in de plafonds. De kamers zijn in dezelfde stijl ingericht maar voorzien van hedendaags comfort. Een gezellige bar en een groot terras maakt het plaatje compleet! 

Faciliteiten: bar, restaurant, terras, wifi, en parkeergarage (€). 
 
Aantal kamers: 44. 
2-pers. kamer: klassiek ingericht en voorzien van telefoon, sat.-tv, wifi, minibar en kluisje. Badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben tuinzicht. 

Golfen in de buurt 

Damme G&CC 

Golf Club Damme heeft een sterke golfbaan architectuur en dat zorgt voor een boeiende 18 holes geschikt voor alle niveau’s. Deze golfbaan bij Brugge kent veel natuurlijke hindernissen, afgewisseld met serene waterpartijen. Het clubhuis is gevestigd in een sfeervolle voormalige hoeve. 

GC Oostburg 

De golfbaan van Oostburg in Zeeuws-Vlaanderen is een erg leuke, zorgvuldig aangelegde baan in licht geonduleerd terrein. Golf met veel waterpartijen, prachtige flora en fauna met o.a. flamingo’s en pelikanen! De golfclub heeft een statig clubhuis met fijn terras en uitstekende service. Het is leuk om deze baan tijdens een golf- en citytrip Brugge te spelen. 

Gastronomie in het hart van Brugge 

Het mooie hotel zit gevestigd in 5 monumentale 17e-eeuwse grachtenpanden. In het hotel vindt u vele gezellige lounges. Op een kleine 500 meter lopen, bent u op de Grote Markt en het Belfort. Aan de gezellige bar in het hotel bent u op het juiste adres voor ruime keuze uit Belgische bieren. En op slecht 10 minuten lopen bent u bij het mooie Goeningemuseum.  

In de buurt zit ook Brouwerij de Halve Maan, een bekende brouwerij waar topbieren zoals Brugse Zot worden gebrouwen. Hier kunt u een interessante rondleiding krijgen over de geschiedenis en een tour in de moderne brouwerij. Als afsluiter uiteraard een heerlijk Belgisch biertje, ideaal voor de bierliefhebber!