Morgado Golf Hotel

In het westelijke deel van de Algarve, 10 kilometer noordelijk van Portimão ligt Morgado Golf Hotel. Morgado is een heerlijke accommodatie, gelegen aan 2 golfbanen in een afgesloten vallei. Bij het boeken van een verblijf in Morgado verzekert u uzelf van een rustige week met veel golfmogelijkheden en dit allemaal tegen een zeer betaalbare prijs.

U kunt de verzorging in het hotel zelf kiezen. Er zijn mogelijkheden om enkel op basis van logies en ontbijt te verblijven en uit eten te gaan in de omgeving. U kunt echter ook kiezen voor een semi-all inclusive concept waar u het terrein gedurende uw hele golfvakantie niet hoeft te verlaten! De kamers waren ooit bedoeld om als appartementen te verkopen. Dit plan is niet doorgegaan en hierdoor zijn de kamers bijzonder ruim opgezet! Dit in combinatie met de goede service en 2 golfbanen, die beschikken over alle benodigde faciliteiten, maakt Morgado Golf Hotel een super accommodatie voor uw golfvakantie!

Kamerfaciliteiten:

  • Zeer ruime kamers
  • Wifi
  • Televisie
  • Kluisje
  • Ruime badkamers met aparte bad en douche
  • Airconditioning

Golfen rondom Morgado Golf Hotel
Bij het boeken van een golfvakantie bij Morgado Golf Hotel heeft u de keuze tussen 3 verschillende golfbanen. Twee van deze drie (Morgado en Alamos) liggen bij het hotel. De eerste teeboxen van deze banen liggen op loopafstand van de hotelkamers. De derde golfbaan, Salgados, ligt 30 kilometer oostelijker aan de kust. Het kost u een half uur met de auto om van het hotel naar Salgados te rijden.
Morgado Golf hotel ligt – zoals al eerder genoemd – aan twee golfbanen. Deze banen heten Morgado en Alamos. Morgado en Alamos liggen weliswaar dichtbij elkaar, maar hebben een heel verschillend karakter.

Morgado is te beschouwen als de ‘championship’ baan. Op deze lange baan met grote greens wordt ieder jaar een Challenge Tour event gespeeld. Alamos is een stuk korter, maar ook smaller. Ondanks de kortere afstanden die moeten worden afgelegd is de baan zeker niet makkelijk. Kleine ondulerende greens zorgen ook op deze golfbaan voor een echte uitdaging.

Salgados is heel verschillend van de Morgado en Alamos. De baan ligt bijna aan zee en biedt dus een compleet andere ervaring. De baan is veel makkelijker te lopen doordat hij een stuk minder geonduleerd is dan Morgado en Alamos. De vlakkere omgeving maakt de baan zeker niet minder uitdagend. Er zijn veel waterhindernissen en doordat Salgados vlak aan zee ligt zal hier veel meer rekening met de wind moeten worden gehouden.

Gastronomie
In het restaurant geniet u elke avond van een ruim buffet met lokale en internationale gerechten. Ditzelfde restaurant verzorgd elke ochtend een bijzonder uitgebreid ontbijtbuffet. Bij het bijboeken van een semi-all inclusive supplement zijn uw drankjes tot 12 uur elke avond inclusief. Onwijs handig voor groepsreizen!

Omgeving Morgado Golf Hotel
Zoals al eerder aangegeven ligt Morgado in een vallei, ongeveer 20 kilometer van de zuidkust van Portugal. Deze vallei geeft een gevoel van serene rust bij een verblijf in dit heerlijke golfhotel. Tijdens een verblijf in Morgado Golf Hotel is er ook de mogelijkheid om vertier op te zoeken. Binnen een kwartier rijden bent u in het centrum van het gezellige Lagos. De mooie stranden van Albufeira liggen op een halfuur rijden van dit hotel.