Riviera Golf Resort

Riviera Golf Resort is een uniek designhotel in een natuurrijke omgeving vlakbij Cattolica. Het is een prachtig 4-sterrenhotel in het hart van de Riviera Romagnola. Het hotel ligt direct aan Riviera Golf Club en op zo’n 10 minuten van het strand. Een heerlijke plek voor een golfvakantie.

In het Riviera Golf Restaurant geniet u van heerlijke maaltijden. Het staat bekend als één van de beste restaurants uit de regio. U kunt hier terecht voor lunch en diner à la carte. Het ontbijt in dit hotel is ook uitstekend!

Heerlijk relaxen in de spa? Ook dat kan bij Riviera Golf Resort. Geniet in het verwarmde zwembad met jacuzzi, de sauna, het Turks bad, op één van de relaxbedden of verwen uzelf met een behandeling.

Het resort telt 32 unieke suites; villa, riviera en green suites. De 4 villa suites zijn ruim en licht ingericht en beschikken over een tuin. De 12 unieke riviera suites zijn ideaal voor stellen die een romantische kamer willen. De 16 green suites zijn door diverse designers ontworpen en zijn echte kunstwerken.