Riviera Golf Resort

Op een paar minuten afstand van Riccione en Cattolica, is Riviera Golf Resort het startpunt van een uitmuntende en authentieke golfvakantie in Italië. Een verblijf met onbeperkte ervaringen. Een zwembad van maar liefst 82 meter, een golfbaan, een tennisbaan en een wellness- en fitnessruimte, biedt de mogelijkheid voor zowel een actieve als ontspannen vakantie. Er zijn diverse activiteiten in de omgeving van het hotel. Riviera Golf ligt op slechts 15 minuten rijden van diverse stranden aan de Adriatische kust. Geniet van een rustgevende excursie op een paard of ontdek de kustlijn per boot. Resort Riviera Golf is een geweldige accommodatie voor uw golfreis.  

Gastronomie 

De kwaliteit in de keuze van de ingrediënten en een voortdurend onderzoek naar de verfijnde smaak, dat is het Riviera Oasis Restaurant. Het Riviera Golf Restaurant evolueert voortdurend, waarbij er gestreefd wordt naar een evenwicht tussen uitmuntendheid en creativiteit. Elke seizoen heeft zijn eigen specialiteiten en gerechten, met als doel het realiseren van een smaakvolle en unieke ervaring. Het restaurant dat zijn eigen unieke sfeer en culinaire hoogstandjes biedt, belooft het gastronomische aanbod van Riviera Golf Resort een onvergetelijke golfvakantie. 

Afstand van vliegveld Bologna 

  • 140 km 

Golfen tijdens uw verblijf 

Riviera GC 

Riviera Golf Club is een golfbaan waar ervaren en beginnende golfers zich prettig voelen. De baan beschikt over brede fairways en vele waterhindernissen. Het is duidelijk te zien dat deze baan een Noord-Amerikaans karakter heeft. 

Adriatic Golf Club Cervia 

Adriatic Golf Club Cervia is een schitterende 27-holes baan gelegen vlak bij de zee. Als u deze baan gaat spelen geven wij als tip om genoeg ballen mee te nemen. De baan wordt namelijk gekenmerkt door zijn vele waterpartijen en bebost gebied waardoor de kans op het kwijtraken van een bal redelijk groot is. De baan is het gehele jaar te bespelen door het aangename Adriatische klimaat.  Een perfecte golfbaan voor een golfvakantie in Italië.