Sentido Phenicia

LET OP: Rechstreekse vluchten gaan alleen vanaf Brussel in de wintermaanden

Accommodatie                                                                                                                                                     
Het Sentido Phenicia hotel ligt in Hammamet en heeft prachtig uitzicht over de zee. Het wordt omringd door maar liefst negen hectare aan tuinen. Op het resort vindt u drie mooie zwembaden, een priv├ęstrand en ruime kamers met airconditioning. Daarnaast zijn alle kamers uitgerust met een tv, minibar, wifi, badkamer en een terras of balkon met uitzicht op de grote tuinen of de zee.  

Golfen tijdens uw verblijf                                                                                        
Tijdens uw verblijf kunt u genieten van twee zeer mooie golfbanen in de buurt van het resort. Zo vindt u op 8 minuten rijden al golfbaan Yasmine Valley Hammamet. Een mooie baan ontworpen door de Amerikaanse golfarchitect Ronald Fream. De golfbaan beschikt over een unieke stijl met brede tee boxes, veel waterhindernissen, goed geplaatste bunkers en uitdagende golvende fairways.   

Als tweede mooie baan in buurt vindt u Citrus Golf wat slechts enkele minuten ligt van de baai van Hammamet. Ook deze baan is weer ontworpen door de Amerikaanse architect Ronald Fream. De baan wordt omringd door zeven mooie meren in een gebied van 173 hectare met olijfbomen en bossen. Het is een mooie uitdagende baan wat komt door de steile heuvels.  

Gastronomie                                                                                                                                                           
 het hotel-restaurant serveert goede internationale gerechten. Daarnaast kunt u op het resort terecht bij een van de drie bars voor een lekker drankje en een snack. Ook op het strand kunt u een verkoelend drankje halen bij de naastliggende bar!  

Activiteiten                                                                                                                                              
Sentido Phenicia heeft 7 tennisbanen, een manege en een oefengolfbaan. Het hotel beschikt tevens over een fitnessruimte en biedt diverse massagediensten. De afstand tot het centrum van Hammamet bedraagt 5 km en u rijdt in minder dan 8 minuten naar de twee golfclubs. En op slecht 50 meter lopen vanaf de accommodatie bent u op het strand van Hammamet.