The Manor House

Elegantie van weleer en de exclusiviteit van een sereen buitenverblijf. The Manor House op het landgoed van Fancourt staat voor ingetogen verfijning. U verblijft in het voormalige huis van Henry Fancourt White, gebouwd in de jaren 1850 in de stijl van een Cotswold landhuis. Dit boetiekhotel heeft al zijn statige charme behouden met originele kenmerken en een sfeer van historisch belang en modern comfort. 

Verblijf in een stijlvolle omgeving, in het hart van een rustige haven. Te midden van 613 hectare Garden Route platteland tegen de achtergrond van de weelderige Outeniqua Mountains. The Manor House suite, lounge, bar en zwembad zijn smaakvol ingericht. Het restaurant van Henry White biedt een warm en rijk klassiek lokaal culinair erfgoed met een moderne, allesomvattende dineruitstraling. In de hele ruimte overheerst een luxueuze verfijning. 

Als aanvulling op het ontwerp hebben de chef-koks van Henry White een viergangenkeuzemenu samengesteld. Executive Chef Desmond Morgan, die bekend staat om het gebruik van lokale producten in zijn gerechten, zegt dat gasten zich kunnen verheugen op heerlijke gerechten en een elegante styling met een vernieuwde flair. Met creatieve gerechten met kleurrijke smaakcombinaties en een onberispelijke service staat Henry White’s bekend als een eetbestemming voor een betoverend avondje uit.