The Patio Suite Hotel

Faciliteiten 

Het Patio Suite hotel beschikt over 185 appartementen en heeft vier zwembaden rondom het hotel. Na het nemen van een heerlijke duik kunt terecht voor een lekker drankje aan de poolbar. U kunt bij alle zwembaden gratis gebruik maken van de comfortabele ligbedden en parasols.   

Ligging 

Zodra u eenmaal bent aangekomen op luchthaven Faro, hoeft u slechts 29 kilometer te rijden naar het hotel. Daarnaast kunt u zowel het oude- als nieuwe centrum bezoeken. Het oude centrum ligt op zo’n 10 kilometer afstand van het hotel. Het huidige centrum ligt op 5 kilometer afstand van het hotel. Daarnaast bent u vanaf het hotel slechts 1,5 kilometer verwijderd van het mooie strand genaamd Falésia in açoteias.  

Golfen in de buurt 

Quinta da Ria 

Quinta da Ria ligt pal aan zee en biedt prachtige uitzichten over het strand en de zee. De fairways op de baan zijn breed, maar ernaast ligt hoge rough op de loer waarin u uw bal vrij gemakkelijk kwijt raakt. De greens op de baan zijn groot en worden vaak aan één kant erg goed bewaakt. Speel slim en u zult beloond worden! 
 
Quinta da Cima 

Quinta da Cima is de meest uitdagende van de twee banen. Golftechnisch is het een super ontwerp van de Amerikaan Rocky Roquemore. De baan is smaller dan Quinta da Ria en heeft geen enkele hole waar er geen bunkers op strategische plekken liggen. Door slim te spelen is het echter goed te voorkomen om in deze bunkers te komen. Een ware uitdaging! 

Quinta do Vale  

De Quinto do Vale golfbaan uit 2007 heeft een prachtige ligging bij rivier de Guardiana en ligt op 63km van Faro airport. Met Golf Quinta do Vale maakte ontwerper Severiano Ballesteros zijn belofte waar; golfplezier voor alle handicappers! Veel doglegs en brede fairways in glooiend terrein. Adembenemende panorama’s over de rivier de Guardiana. Kortom, zeker de moeite waard.