Anantara Villa Padierna Palace Resort

Alle kamers zijn voorzien van de volgende faciliteiten: 

  • Airconditioning 

  • Satelliet-tv 

  • Cd-speler 

  • Luxe beddengoed van Frette 

  • Badkamer uitgerust met bad en douche  

  • Haardroger 

  • Badjas en slippers 

Naast de luxe kamers zijn er nog tal aan uitgebreide faciliteiten die het ”paleis” u biedt. Dit zijn bijvoorbeeld een mega spa met een heerlijk binnenzwembad en een fitnessruimte. Daarnaast vindt u er ook 2 sauna’s, 3 stoombaden en een Turks stoom bad. Hierbij zit ook nog een aparte ruimte waar u uitgebreide gezondheids- en schoonheidsbehandelingen kunt reserveren! 

Gastronomie bij Anantara Villa Padierna  

Het hotel biedt maarliefst 5 luxe restaurants met ieder een heerlijk zonnig terras waarbij u prachtig uitzicht heeft. Geniet na u mooie rond golf van een heerlijk drankje aan de gezellige bar die te vinden is het in het hotel. Het is ook fantastisch om na een golfmiddag met de gratis shuttleservice naar de strandclub van het hotel te gaan. Hier kunt u plaatsnemen op een ligstoel waarbij ook al een badlaken voor u klaar ligt!  

Golfen in de buurt 

Real club de Golf Las Brisas 

Golfclub Las Brisas is in 1968 ontworpen door Robert Trent Jones senior en is onlangs aanpast door Kyle Phillips. De mooie baan ligt in een woonwijk en heeft een uitstekend clubhuis met een zonnig terras waarbij u prachtig uitzicht heeft op de baan. Het is een zeer vlakke baan waardoor een buggy niet per se nodig is. De baan beschikt over goed onderhouden greens en met mooi verzochten tee-boxen.  

Real Guadalhorce Club de Golf 

Golfclub Guadalhorce biedt een mooie uitdagende baan die altijd zeer goed onderhouden is. Daarnaast vindt u meerdere afwisselende holes waarbij u wordt getest met mooie waterpartijen. De baan ligt vlak bij het vliegveld waardoor u met regelmaat een vliegtuig hoort overkomen!  

Atalaya Old Course 
De Old Course van Atalaya is echt een klassieke parklandbaan met prachtige, brede fairways (je kunt er dus lekker met je driver in de weer), mooie bomenbestand, verhoogde greens en strategisch geplaatste bunkers. De baan, gelegen tussen Marbella en Estepona, op 68km vanaf Malaga airport, is ontworpen door Bernard von Limburger in 1968. 

Real Club de Golf Guadalmina (South Course) 

De Guadalmina South Course is een van de meest populaire golfbanen in de Costa del Sol. Ter hoogte van het Guadalmina Golfhotel tikt de baan de zee aan en dat is uniek in de Costa del Sol. Golfbaan met dichte vegetatie die precies spel en concentratie vereist. 

Santa Maria Golf & Country Club 

Net buiten Marbella en op 40km vanaf Malaga airport vindt u Santa Maria Golf & Country Club. Santa Maria Golf & Country Club is een mooi aangelegde golfbaan met een schitterend uitzicht op zee bij de achterste 9-holes. De eerste 9-holes zijn ontworpen door Antonio García Garrido in 1991. In 1996 kwamen daar nog 9-holes bij, ontworpen door de club. Fraaie holes, fijne fairways, mooie maar niet supersnelle greens en grote hoogteverschillen. Buggy aan te raden vanwege de heuvels. 

Los Arqueros Golf & Country Club 

Los Arqueros Golf is een ontwerp van Seve Ballesteros uit 1990. Deze populaire golfbaan ligt iets landinwaarts op circa 68km van Malaga airport. Het is een pittige baan met smalle fairways en steil aflopende rough. De baan is omgeven door het mooie decor van het Sierra de Ronda gebergte. Tip: neem extra ballen mee. 

Golfclub La Canada 

Aan de Costa del Sol in een prachtige omgeving, mét uitzicht op zee, vindt u La Canada Club de Golf. De baan bestaat uit 18 holes, waarvan de eerste 9 ontworpen door Robert Trent Jones Sr en in 2002 nog eens 9 door Dave Thomas. Het is een open, maar afwisselende en glooiende golfbaan, geschikt voor zowel lage als hoge handicappers.