Real Club de Sevilla

Real Club Sevilla Golf staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en wordt erkend als één van de beste golfbanen van Europa. Grote wereldwijde evenementen ondersteunen zijn prestige en consolideren het als één van de beste internationale golfbanen. Deze bevoorrechte enclave heeft ongeëvenaarde sportfaciliteiten en maakt het de ideale plek om te sporten en ervan te… Lees verder Real Club de Sevilla

Golfpark De Turfvaert

De baan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. De Turfvaert is een ‘nieuwe klassieker’ en wil jou golf laten beleven zoals wij denken dat golf bedoeld is; rust, gezelligheid en gastvrijheid.

Golfpark de Loonsche Duynen

Te midden van de natuurgebieden de Loonse en Drunense duinen ligt het schitterende golfpark de Loonsche Duynen. De 18-holes baan is extra uitdagend door de aanwezigheid van verschillende waterpartijen, bunkers, bossen en lange holes. Hierdoor is de baan een echte uitdaging voor iedereen!

Oosterhoutse Golf Club

De Oosterhoutse heeft bijzonder afwisselende, en golftechnisch sterke holes. Water is op 6 holes heel erg in het spel, doordat de baan op zandgrond ligt, bestaat de mogelijkheid om bijna het hele jaar door te spelen.

Verdura Golf Club

Verdura Golf Club bestaat uit 2 prachtige 18-holes golfbanen en een 9-holes par 3 baan. De baan is ontworpen door Kyle Phillips, die bekend staat om zijn prachtige links courses. Zo heeft hij ook Kingsbarns Golf Links in Schotland ontworpen. Elke hole geeft prachtig zicht op de Mediterraanse Zee met de Siciliaanse bergen in de… Lees verder Verdura Golf Club