Isla Canela Golf Appartementen

De Isla Canela Golf appartementen liggen aan de golfbaan, vlakbij het strand en op een steenworpafstand van het gezellige centrum van Ayamonte. Mede dankzij de scherpe prijs zijn de appartementen ook zeer geschikt voor een longstay.

Wellness Hotel Golf Resort Zuid Drenthe – SingleGolfers.nl

Golfweekend Drenthe

De SingleGolfers.nl weekenden zijn de toppers onder de evenementen: gezellig, drukbezocht en geschikt voor golfers van elk niveau.

Op 26 en 27 juni 2021 organiseren we wederom een golfweekend in Drenthe. Hierbij combineren we twee hele mooie banen in Noord-Nederland: De Gelpenberg en Zuid-Drenthe. Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving van heide en bos met heel veel variatie. Naast golf natuurlijk ook aandacht voor een mooi golfresort en lekker eten en drinken.  Kortom: een sportief en gezellig weekend met andere leuke single golfers in een mooie golfomgeving. 

Hotel Nobis Asten

Hotel Nobis Asten is een gezellig, rustig gelegen 4-sterren hotel. Ondanks de rustige ligging is het goed bereikbaar en na de renovatie zijn alle kamers ruim en modern ingericht, met alle gemakken die men tegenwoordig mag verwachtten. Daarin is speciaal gelet op het belangrijkste onderdeel in de kamer, het bed. Alle kamers zijn namelijk voorzien van topkwaliteit Auping-bedden. 

Hotel Dolce Camporeal Lisboa – SingleGolfers.nl

Golfweek CampoReal Portugal

Na het succes van 2020 hebben we besloten in oktober 2021 graag terug te keren naar Dolce CampoReal. Zowel de golfbanen als ook het hotel werden zéér goed gewaardeerd door de deelnemers met een 8,6 als score uit de enquête. Hotel Dolce CampoReal (5*), in de regio Lissabon, ligt aan de gelijknamige golfbaan. Daarnaast wordt ook gespeeld op de topbanen West Cliffs en Praia d’El Rey. Zowel voor de sportieve als ook de recreatieve golfer een geweldige kans om op banen van hoog niveau te spelen. Ook nu geldt natuurlijk: in leuk gezelschap van andere singles, dit alles in een ongedwongen sfeer.