Isla Canela Golf Appartementen

De Isla Canela Golf appartementen liggen aan de golfbaan, vlakbij het strand en op een steenworpafstand van het gezellige centrum van Ayamonte. Mede dankzij de scherpe prijs zijn de appartementen ook zeer geschikt voor een longstay.

Wellness Hotel Golf Resort Zuid Drenthe – SingleGolfers.nl

Golfweekend Drenthe

De SingleGolfers.nl weekenden zijn de toppers onder de evenementen: gezellig, drukbezocht en geschikt voor golfers van elk niveau.

Op 26 en 27 juni 2021 organiseren we wederom een golfweekend in Drenthe. Hierbij combineren we twee hele mooie banen in Noord-Nederland: De Gelpenberg en Zuid-Drenthe. Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving van heide en bos met heel veel variatie. Naast golf natuurlijk ook aandacht voor een mooi golfresort en lekker eten en drinken.  Kortom: een sportief en gezellig weekend met andere leuke single golfers in een mooie golfomgeving. 

Hotel Nobis Asten

Hotel Nobis Asten is een gezellig, rustig gelegen 4-sterren hotel. Ondanks de rustige ligging is het goed bereikbaar en na de renovatie zijn alle kamers ruim en modern ingericht, met alle gemakken die men tegenwoordig mag verwachtten. Daarin is speciaal gelet op het belangrijkste onderdeel in de kamer, het bed. Alle kamers zijn namelijk voorzien van topkwaliteit Auping-bedden. 

Octant Hotels Praia Verde

Praia Verde Boutique Hotel is een uniek en sfeervol hotel in het oosten van de Algarve. Dit hotel is uniek door zowel haar ligging als haar design en huiselijke sfeer. Vanuit dit prachtige hotel rijdt u binnen 15 minuten naar diverse topbanen in de Algarve-Oost

Martin’s Agora – Louvain la Neuve

Martin’s Agora ligt midden in de verrassend levendige stad Louvain-la-Neuve. Dit complex is prachtig gelegen aan de rand van het verkeersvrije stadscentrum van Louvain-la-Neuve. Gasten van beide hotels mogen gebruik maken van alle faciliteiten in het gehele Martin’s Agora resort, zoals de Martin’s City Spa.