Barcelo Costa Ballena – Iron shirt of Golf – Wintertraining ”Getraind zelfvertrouwen”

Ben je een leergierige golfer die verlangt naar meer en bereid is daarvoor te werken? Zoek je een trainingsweek met intensieve begeleiding van pro en mental coach in een groep gelijkgestemde gevorderde golfers? Ga dan mee met een trainingsreis van Iron Shirt of Golf. Tijdens deze meerdaagse training van Iron Shirt of Golf train je in lijn met de twee Growth Fundamentals (die ten grondslag liggen aan een Leven Lang Steeds Beter Golf) en veel technieken en trainingsprincipes die daaruit voortvloeien:

  • Verbeter je swing aanzienlijk dankzij Swing Fundamentals die alle topgolfers in hun swing hebben zitten, maar die je vrijwel nergens leert.
  • Maak je swing change simpeler en je nieuwe swing sneller herhaalbaar dankzij de True Practice Fundamentals: trainen, spelen en presteren wordt gezonder, leuker en vooral effectiever dankzij deze tijdloze trainingsprincipes.
  • Ervaar hoe je die swing succesvol meeneemt naar de baan en er daar onder steeds meer omstandigheden op kunt vertrouwen, dankzij Inner Fundamental 1 (Getraind Zelfvertrouwen). Deze mentale basisvaardigheden zijn nét zo belangrijk als een goede grip.
  • Maak moeiteloos minder 3-putts (en steeds meer 1 -putts!) dankzij grensverleggende Putting Fundamentals.

Precise Resort El Rompido – SingleGolfers.nl

Precise Resort El Rompido is een uniek en schitterend golfhotel pal aan de twee prachtige El Rompido golfbanen. Door de verhoogde ligging heeft u vanuit uw kamer, het zwembad en de terrassen een panoramisch uitzicht over de golfbanen, de lagune en de zee.

Hotel du Golf Saint Omer – SingleGolfers.nl

Golfreis Frankrijk

Goed toeven in la douce France!

Met enige trots presenteren we een nieuwe reis op onze golfkalender in 2021: Frankrijk.
SingleGolfers.nl organiseert van 2 t/m 6 juni 2021 een golfreis op de prachtige baan van Saint Omer in de regio Haute France, op 2 uur rijden van de Nederlandse grens. De golfbaan is naast het hotel gelegen, een heerlijke uitvalsbasis voor een 5-daags verblijf. Ter afwisseling combineren we dit met golf op Wimereux een mooie linkscourse aan de kust. Deze autogolfreis biedt verblijf in een uitstekend hotel, golf op goede banen en natuurlijk leuk en sportief gezelschap van andere single golfers.

Hotel Dolce Camporeal Lisboa – SingleGolfers.nl

Golfweek CampoReal Portugal

Na het succes van 2020 hebben we besloten in oktober 2021 graag terug te keren naar Dolce CampoReal. Zowel de golfbanen als ook het hotel werden zéér goed gewaardeerd door de deelnemers met een 8,6 als score uit de enquête. Hotel Dolce CampoReal (5*), in de regio Lissabon, ligt aan de gelijknamige golfbaan. Daarnaast wordt ook gespeeld op de topbanen West Cliffs en Praia d’El Rey. Zowel voor de sportieve als ook de recreatieve golfer een geweldige kans om op banen van hoog niveau te spelen. Ook nu geldt natuurlijk: in leuk gezelschap van andere singles, dit alles in een ongedwongen sfeer.

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort

Dit mediterrane en modern ingerichte hotel ligt aan de prachtige 27-holes golfbaan Costa Ballena Golf en op slechts 300 meter afstand van het mooie zandstrand van deze Costa. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en er is gebruik gemaakt van frisse kleurcombinaties. Het hotel heeft een uitstekende service, een uitgebreid buffet en een zeer fraaie en complete Spa met een groot Hydro massage bad.