Combi-reis Zuid-Afrika (8 dagen)

Reis aanpassen op maat Alle rondreizen kan u aanpassen naar uw eigen wens. U kan uw wensen doorgeven in het opmerkingen vakje in het aanvraag formulier of u kan telefonische contact met ons opnemen om al u wensen door te geven.  ProgrammaGeniet van het beste dat Kaapstad en de Kaapse wijnstreken u te bieden hebben!… Lees verder Combi-reis Zuid-Afrika (8 dagen)

Rondreis Zuid-Afrika (13 dagen)

* Fotos zijn ter illustratie + een verzameling van de verschillende reizen

Informatie over de rondreis

Er zijn 3 verschillende soorten hotels waar u kunt verblijven tijdens de rondreis. 
Er zijn budget (B) hotels  (3 a 4 sterren), deluxe (D) hotels  (4 a 5 sterren) en premium (P) hotels (5 sterren).

Reis op maat

Alle rondreizen kan u aanpassen naar uw eigen wens. U kan uw wensen doorgeven in het opmerkingen vakje in het aanvraag formulier of u kan telefonische contact met ons opnemen om al uw wensen door te geven. 
 

Dit is de ideale tour voor golfers die op een rustig tempo de rijke diversiteit van de Westkaap willen ervaren. Van de trendy stad Kaapstad tot de prachtige wijnstreken en vervolgens tot de slaperige badplaats Hermanus, bekend als een van de beste plekken ter wereld om walvissen te spotten, deze tour heeft voor elk wat wils!
Neem uw golfclubs mee, want u stopt onderweg op golfbanen van wereldklasse. 

Programma

Dag 1 
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Kaapstad zal een medewerker van de lokale agent waar wij mee samenwerken u opwachten en u begeleiden naar het autoverhuurbedrijf om uw huurauto op te halen. 
Vervolgens rijdt u naar uw hotel in Kaapstad waar u 3 nachten zult verblijven in (B:Hotel Sky Cape Town, D:Radisson Red V&A HotelP:Table Bay)
 
Dag 2 en 3: Kaapstad 
Kaapstad is een heerlijke stad. Het voelt een beetje mediterraans aan, heeft geweldige restaurants en prachtige architectuur. Dit allemaal tegen de achtergrond van de iconische Tafelberg en de  Atlantische Oceaan. Lokale bezienswaardigheden zijn onder andere de Tafelberg, Robbeneiland, het V&A Waterfront en Bo-Kaap. 
Het rijke culturele erfgoed van Kaapstad gaat meer dan 300 jaar terug en de diversiteit is duidelijk zichtbaar in de architectuur, kunst en het eten van de stad. Het is de tweede meest bevolkte stad van Zuid-Afrika en ligt in het zuidwesten van Afrika. 
 
Tijdens uw verblijf in Kaapstad speelt u 18 holes op de Clovelly GC.
Onze agent ter plaatse neemt u 1 dag mee voor een bezoek aan nationaal park Kaap de Goede Hoop, Boulders pinguins en de Botanische tuinen van Kirstenbosch. Aan het einde van de middag wordt u weer bij uw hotel afgezet. 
 
Dag 4 en 5: Stellenbosch 
Na uw ontbijt rijdt u naar Stellenbosch, na Kaapstad de oudste Europese nederzetting in de westelijke provincie. Deze historische stad staat bekend om de met eiken omzoomde geplaveide straten, de klassieke Kaap-Hollandse architectuur en de levendige wijnindustrie.  
Stellenbosch maakt, samen met het nabijgelegen Paarl en Franschhoek, deel uit van de Kaapse Wijnlanden, die de grootste bijdrage leveren aan de één miljard liter wijn die jaarlijks in Zuid-Afrika wordt geproduceerd. Het ligt ongeveer 50 km (30 mijl) ten oosten van Kaapstad, aan een schilderachtige weg met adembenemende bergketens, groene glooiende heuvels en wijngaarden. 
In Stellenbosch verblijft u 2 nachten in (B:Stellenbosch Hotel, D:Oude Werf Hotel, P:Lanzerac Hotel & Spa)
Na aankomst in Stellenbosch kunt u op uw gemak de leuke boetiekjes bekijken. Een bezoek aan een van de vele wijnhuizen kan natuurlijk niet ontbreken. 
U speelt 18 holes op De Zalze GCEen wijnproeverij van 5 verschillende wijnen van Kleine Zalze is inbegrepen na uw golfronde!
 
Dag 6 en 7: Hermanus 
Het eens zo eenvoudige vissersdorpje Hermanus is een bekende toeristische bestemming geworden. Dit dorpje is een van de beste plekken ter wereld om walvissen te spotten. De walvissen in Walker Bay worden aangekondigd door ’s werelds enige Whale Crier die op zijn kelphoorn blaast. 
Hermanus biedt bezoekers adembenemende landschappen, luxe winkels en een breed scala aan restaurants, bars en coffeeshops. Ondanks de toename van toeristen heeft Hermanus de rustieke charme weten te behouden. 
Tijdens uw verblijf in Hermanus verblijft u 2 nachten in (B:Windsor Hotel & ApartmentsD/P:Arabella Hotel) U speelt op een van de beste banen van Zuid-Afrika, Arabella GC. 
 
Dag 8 en 9: Knysna 
Knysna ligt tussen de Outeniqua-bergen en de Indische Oceaan. Het aangename weer,  geweldige restaurants, vele winkels, schitterende golfbanen en vele festivals maken Knysna tot een populaire bestemming langs de Zuid-Afrikaanse Tuinroute. Het meest opvallende herkenningspunt van het gebied zijn de Heads. De wateren zijn de thuisbasis van talloze soorten vissen en vogels, maar zijn vooral bekend om het bedreigde Knysna-zeepaardje en de Knysna-oester. De oester is zo speciaal dat hij zijn eigen speciale 10-daagse festival heeft. Knysna Elephant Park biedt een kans om rond te lopen en olifanten te voeren.  
U verblijft 2 nachten in (B/D:Protea Hotel Knysna Quays, P:Simola Hotel Country Club & Spa
Simola GC is een adembenemende baan ontworpen door Jack Nicklaus. U speelt hier 18 holes. 
 
Dag 10 – 13: George 
Na uw ontbijt rijdt u naar George, alweer de laatste stop van deze reis. U verblijf hier 3 nachten in (B:Protea Hotel King George, D/P:Fancourt Hotel)
De laatste 2 dagen zijn gereserveerd om te golfen. U speelt 2 verschillende banen; (B:Kingswood Golf Course, D/P:Outenique Golf) en (B:George GC, D/P:Montagu Golf
Op de laatste dag rijdt u vanaf George naar Kaapstad. Dit is een vrij lange reis van ca. 450km. Neem rustig de tijd voor deze rit want uw vlucht vertrekt pas op dag 14 rond 01:00 uur. Lunch nog ergens aan het strand, bezoek nog wat leuke winkels of een wijnhuis.  
Bij aankomst op de luchthaven levert u de auto in en kunt u inchecken voor de vlucht terug naar Amsterdam.