Hotel Melia Bilbao

Melia Bilbao  Meliá Bilbao biedt ongelooflijke luxe. Met een bevoorrechte locatie in de buurt van het Guggenheim Museum en genesteld langs de rivier de Nervión. Meliá Bilbao zal u verrukken met zijn verbluffende architectuur en zijn warme en gastvrije sfeer.  Dit sfeervolle hotel beschikt over een wellnesscentrum met een volledig uitgeruste fitnessruimte, een heerlijk verwarmd… Lees verder Hotel Melia Bilbao

Hotel Octant Ponta Delgada

Hotel Octant Ponta Delgada Geniet van heerlijke luxe in hotel Octant Ponta Delgada gelegen in de best beoordeelde zone van Ponta Delgada. Dit prachtige hotel ligt in Ponta Delgada op het eiland Sao Miguel van de Azoren. Het hotel biedt maar liefst 123 kamers met heel mooi uitzicht op de zee. Ieder modern uitgeruste kamer… Lees verder Hotel Octant Ponta Delgada

Borgo di Luce I Monasteri Golf Resort & Spa

Een 5-sterren hotel in het afgelegen Siracusa. Borgo di Luce I Monasteri is gehuisvest in een villa die ooit een Benedictijner klooster was, daarna het huis van adellijke families, waaronder de Catalanen en baronnen van Melilli. Vervolgens omgebouwd tot een  toevluchtsoord in de buitenwijken van Syracuse. Een stad met een duizendjarige geschiedenis, omgeven door groene citrusgaarden, palmbomen, johannesbroodbomen en olijfbomen. Alles is aanwezig voor een heerlijke golfvakantie. Een 18 holes par 71 golfbaan, grote Spa, binnen- en buitenzwembaden en 102 kamers voorzien van alle comfort met uitzicht op het Siciliaanse platteland.

Precise Resort El Rompido – SingleGolfers.nl

Precise Resort El Rompido is een uniek en schitterend golfhotel pal aan de twee prachtige El Rompido golfbanen. Door de verhoogde ligging heeft u vanuit uw kamer, het zwembad en de terrassen een panoramisch uitzicht over de golfbanen, de lagune en de zee.

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort biedt u ongekende luxe in een prachtige omgeving. De suites en villa’s zijn subliem. Deze worden omringd door 36 prachtige holes en een adembenemend mooie omgeving. Een vakantie hier zult u niet vergeten!