Abba Jazz Hotel

Hotel Abba Jazz  

abba Jazz Vitoria hotel is een 3-sterren hotel dat ligt op een uitstekende locatie in Vitoria-Gasteiz, een stad met een intense geschiedenis en een waardevol monumentaal erfgoed. 

Gelegen in het gezellige centrum van de stad en dicht bij het commerciële en zakelijke gebied. De locatie is ideaal voor vrijetijdsbesteding. Er zijn ook vele mogelijke opties tot activiteiten mogelijk bij het historische centrum.  

Het hotel bevat een zeer mooi verfijnd design in het interieur met een mix van traditionele en moderne stijlen. Het hotel bevat 25 luxe kamers met alle gewenste voorzieningen en diensten die u verwacht. Het hotel wil dat uw vakantie vanaf minuut 1 goed begint en biedt de nieuwe gasten daarom ook altijd een welkomstdrankje aan bij aankomst. Alles ontworpen voor uw maximale welzijn in een van de meest centraal gelegen hotels in Vitoria-Gasteiz. 

Golfen in de buurt 

Izki Golf 

Het golfcomplex van Izki, gelegen in de provincie Álava, in Baskenland, vlakbij de beroemde wijnstreek La Rioja, biedt u de mogelijkheid ten volle van het spel te genieten terwijl u zich tegelijkertijd verwondert over de onvergelijkbare natuurlijke schoonheid van de bossen en bergen. De Izki golfbaan, ontworpen door de beroemde Severiano Ballesteros, brengt innovatie in de golfarchitectuur. Het ontwerp van de spectaculaire holes en de open fairways, omringd door eiken, beuken en hulstbomen, maken het spelen op Izki Golf club tot een unieke ervaring. 

Uraburu Golf 

Uraburu is een prachtige golfbaan met enkele van de meest ongelooflijke uitzichten te vinden in golf overal in Spanje. Het ontwerp van Olazábals is prachtig uitgehouwen in de bergen en kijkt uit over de trotse stad Bilbao, op slechts 20 minuten afstand van het centrum. Houd je adem in want de baan zelf is een echte uitdaging met de golvende tierra. De meeste fairways zijn onvergeeflijk, van links naar rechts of omgekeerd, er zijn overigens niet veel vlakke stukken.  En niet te vergeten, de prachtige stad Bilbao wacht ’s avonds op u om uw pijn te verzachten, om of uw triomf te vieren! 

Logrono Golf 

De golfbaan van Logroño is gelegen in het Park van La Grajera, een natuurgebied van 450 hectare op slechts 5 kilometer van het centrum van de hoofdstad van de provincie La Rioja. De kenmerken die de golfbaan van Logroño biedt, maken deze waarschijnlijk tot een van de beste in het noorden van Spanje. Enerzijds biedt het zorgvuldige ontwerp de golfer een spelconcept dat zowel aangenaam als uitdagend is. Bovendien stelt de ligging, op een uitgestrekt landgoed van 83 hectare, de spelers in staat te genieten van een partijtje golf in een rustige, gezonde omgeving, waar zij zich tegelijkertijd kunnen ontspannen en concentreren.