Hotel NH Cancillar Ayala Vitoria

NH Hotel Canciller Ayala Vitoria 

In het hart van de stad Vitoria ligt het NH Canciller Ayala. Dit hotel zit gevestigd in een mooi groot gebouw midden in het centrum. Het grote hotel bevat dan ook maar liefst 173 mooie kamers. Het ligt daarnaast in het commerciële district van de stad. U verblijft overigens ook naast een Kathedraal en de hoofdzetel van het Baskische parlement.  

Alle 173 kamers zijn ingericht in een moderne stijl met verschillende tinten zoals grijs, zwart en wit. In alle kamers vindt u mooie hardhouten vloeren. Alle standaard kamers hebben een zitgedeelte, gratis wifi en verschillende soorten kussens.  

Gastronomie 

Restaurant Quejana biedt voortreffelijke internationale gerechten en lokale Baskische favorieten. Ook hebben we een bar die lichte maaltijden serveert, zoals salades en broodjes. Het restaurant en de bar bieden beide uitzicht op het aangrenzende park La Florida. 

  • Centrale ligging met uitzicht op de belangrijkste historische monumenten van de stad 

  • Vanuit het hotel staat u meteen in een gezellige buurt met winkels, restaurants en pintxo-bars 

  • Vlak bij de beste winkels en musea van Ayala 

  • Dicht bij het financiële district 

Golfen in de buurt 

Izki Golf 

Het golfcomplex van Izki, gelegen in de provincie Álava, in Baskenland, vlakbij de beroemde wijnstreek La Rioja, biedt u de mogelijkheid ten volle van het spel te genieten terwijl u zich tegelijkertijd verwondert over de onvergelijkbare natuurlijke schoonheid van de bossen en bergen. De Izki golfbaan, ontworpen door de beroemde Severiano Ballesteros, brengt innovatie in de golfarchitectuur. Het ontwerp van de spectaculaire holes en de open fairways, omringd door eiken, beuken en hulstbomen, maken het spelen op Izki Golf club tot een unieke ervaring. 

Uraburu Golf 

Uraburu is een prachtige golfbaan met enkele van de meest ongelooflijke uitzichten te vinden in golf overal in Spanje. Het ontwerp van Olazábals is prachtig uitgehouwen in de bergen en kijkt uit over de trotse stad Bilbao, op slechts 20 minuten afstand van het centrum. Houd je adem in want de baan zelf is een echte uitdaging met de golvende tierra. De meeste fairways zijn onvergeeflijk, van links naar rechts of omgekeerd, er zijn overigens niet veel vlakke stukken.  En niet te vergeten, de prachtige stad Bilbao wacht ’s avonds op u om uw pijn te verzachten, om of uw triomf te vieren! 

Logrono Golf 

De golfbaan van Logroño is gelegen in het Park van La Grajera, een natuurgebied van 450 hectare op slechts 5 kilometer van het centrum van de hoofdstad van de provincie La Rioja. De kenmerken die de golfbaan van Logroño biedt, maken deze waarschijnlijk tot een van de beste in het noorden van Spanje. Enerzijds biedt het zorgvuldige ontwerp de golfer een spelconcept dat zowel aangenaam als uitdagend is. Bovendien stelt de ligging, op een uitgestrekt landgoed van 83 hectare, de spelers in staat te genieten van een partijtje golf in een rustige, gezonde omgeving, waar zij zich tegelijkertijd kunnen ontspannen en concentreren.