AP Cabanas Beach & Nature

AP Cabanas Beach en Nature 

Midden in het natuurpark Ria Formosa ligt het AP Cabanas resort. Dit is echt de ideale optie voor ontspannen midden in de natuur! Rekening gehouden met de duurzaamheid, beschikt het hotel over 274 ruime en luxe kamers. Naast de fijne kamers op het resort, vind u op het resort ook nog een ruime verscheidenheid aan bars en restaurants van hoge kwaliteit.  

Het hotel beschikt over een eigen Cabanas poolbar & lounge op het dak met een prachtig uitzicht! Daarnaast hebben ze sinds 2023 ook een nieuw verwarmd binnenzwembad.  

U kunt ook gebruik maken van de eigen bootservice bij het resort. u kunt via deze zonne-energie aangedreven boot de mooie strandjes en eilandjes bezoeken. 

Golfen in de buurt 

Quinta da Ria  

De Quinta da Ria golfbaan, ontworpen door R. Rocquemore en open sinds 2002, vindt u aan de oost kust van de Algarve, op 51km van Faro airport. Spelend op Quinta da Ria komt u maar liefst 6 meren tegen. Hole 2, 5, 12 en 13 lopen parallel aan de Algarve kust. Hole 16 par 5, snijdt dwars tussen 2 meren door. Deze golfbaan verlangt precies spel en technische vaardigheden. Absoluut een van de topbanen uit de regio. 

Quinta de Cima 

De Quinta de Cima golfbaan, ontworpen door R. Rocquemore en open sinds 2002, vindt u evenals de Quinta da Ria baan aan de oost kust van de Algarve, op 51km van Faro airport. Echter is Quinta de Cima is een heel andere golfbaan dan zusterbaan da Ria. Het is een echte parkland golfbaan met brede fairways, oude olijfbomen, stroompjes met watervalletjes. Pittig en aantrekkelijk door de vele doglegs. Een heerlijke dag golf met afwisselend uitzicht op zee en de bergen.