Erinvale Estate Hotel & Spa

De 57 kamers zijn elegant ontworpen in Kaap-Hollandse stijl met een hoog rieten dak en koloniale donkerhouten afwerking. Elke kamer heeft een prachtig uitzicht op de golfbaan of de bergen en beschikt over een eigen bad, douche en verwarmde handdoekrekken.  

The Erinvale Estate Spa

The Erinvale Estate Spa, gelegen tussen de bomen, met uitzicht op een sprankelend zwembad en de majestueuze Helderberg Mountains in Somerset West, beschikt over vier ruime behandelkamers, een stoombad, een overdekte ontspanningsruimte met verwarmd bubbelbad, een buitenzwembad en een patio.

Golfen tijdens uw verblijf

Erinvale GC

Erinvale is gebouwd op een smal stuk land dat scherp omhoog loopt. Het is een landgoedbaan met twee duidelijk verschillende negens. De voorste negen is vlak en slingert zich een weg door het parkachtige terrein, wat vraagt om uitdagende approach shots naar de lange smalle putting oppervlakken, terwijl de achterste negen slingert door de uitlopers van de prachtige Helderberg, met een adembenemend uitzicht op de False Bay kustlijn vanaf de top holes. De kenmerkende par-vier 17e hole vereist dat golfers bergafwaarts spelen vanaf een verhoogde tee, met hoge dennen aan de ene kant van de fairway en een out-of-bounds hek aan de andere kant.