Maria Nova Lounge Hotel

Maria Nova Lounge

Een gezellig hotel op een heuvel in Tavira, omgeven door de rijke geschiedenis en de culturele omgeving van de stad. Het hotel ligt op een paar minuten afstand van het historische centrum, waar zich tal van leuke restaurants en bars zich bevinden. Het Nomad Bar Lounge Terrace is de sfeervolle roof top bar van het hotel met een panoramisch uitzicht over de stad. 
Faciliteiten: moderne kamers met balkon met mooi uitzicht over de stad of zwembad., airconditioning, roomservice, flatscreen TV, Wifi, gratis kluisje en minibar (€ en op aanvraag). Het hotel beschikt over een restaurant, bar, welness centrum, fitness en een buiten- en binnenzwembad. 
Golfen in de buurt

Castro Marim Golf & Country Club

Castro Marim is een fantastische en uitdagende 27 holes golfbaan in een ruig en onaangetast landschap, nabij de Spaanse grens. Vanaf de golfbaan heb je mooi uitzicht op de Guadiana rivier, zee en bergen. Hoogteverschillen, hellende fairways, geonduleerde en snelle greens zijn typerend voor deze golfbaan. Rustig gelegen zonder bebouwing in de omgeving. 
Quinta da Ria
Spelend op Quinta da Ria komt men maar liefst 6 meren tegen. Hole 2, 5, 12 en 13 lopen parallel aan de Algarve kust. Hole 16, een par 5, snijdt dwars tussen 2 meren door. Deze golfbaan verlangt precisie en technische vaardigheden. Absoluut één van de topbanen uit de regio. 

Quinta da Cima

De Quinta de Cima golfbaan, vindt men naast Quinta da Ria baan aan de oostkust van de Algarve. Echter Quinta de Cima is een heel andere golfbaan: ditmaal een echte parkland golfbaan met brede fairways, oude olijfbomen, stroompjes met watervalletjes. Pittig en aantrekkelijk door de vele doglegs. Een heerlijke dag golf met afwisselend uitzicht op zee en de bergen. 

Quinta do Vale

De Quinto do Vale golfbaan uit 2007 heeft een prachtige ligging bij rivier de Guadiana. De baan is een ontwerp van ‘Seve’ Ballesteros en biedt golfplezier voor alle handicappers! De eerste 9 holes zijn vlak met de nodige waterhindernissen. Daarna gaat het over in glooiend terrein. Adembenemende

Valle Guadiana

Een echte links baan in het zuiden van Spanje. Gelegen naast de Guadiana rivier met een spectaculair uitzicht op Portugal en de monding van de rivier. Geniet van 18 echte links holes in een speciale beschermde omgeving en in volledig contact met de natuur. Na de golfronde is het genieten op het terras met prachtig uitzicht op de omgeving. 

Gastronomie bij Maria Nova

Ga na uw mooie ronde golf even lekker genieten op het gezellige terras van de Nomad Bar waarbij u de keuze heeft uit een ruime lijst met cocktails. Tijdens het genieten van uw drankje heeft u prachtig panoramisch uitzicht over Tavira! Daarnaast kunt u rond het avonduur heerlijk dineren bij het hoofdrestaurant waar ze een ruime keuze hebben aan internationale gerechten.