Hotel Lima Marbella

Hotel Lima 

Hotel Lima is een van de oudste hotels in de stad Marbella, en verwelkomt al meer dan 50 jaar gasten in de handen van drie generaties van dezelfde familie. Bij een verblijf bevindt u zich in hartje Marbella maar daarnaast bent u ook op slechts 100 meter afstand van het mooie Venus beach strand. 

Eind juli 2020 heeft Hotel Lima haar deuren heropend na een volledige renovatie. Het hotel biedt 3 kamertype ’s waaronder standaard, premium en junior suite.  

Geniet van een uitstekende gastronomie bij Hotel Lima. Schuif bijvoorbeeld s ‘avonds aan bij het gezellige Virazón Restaurant. Het uitgebreide menu omvat ontbijt, brunches, lunches, diners en cocktails. De voortreffelijke keuken is gebaseerd op lokale ingrediënten, waarbij traditie en moderniteit worden gecombineerd en lokale en internationale gerechten worden gecombineerd om de meest veeleisende fijnproevers te plezieren. 

Rooftop Pool  

In het exclusieve zwembad van Hotel Lima op het dak kunnen gasten genieten van een verfrissende duik na een zonnebad in het solarium of een heerlijke cocktail in de bar op het dak. Dit is een onvergelijkbare omgeving, in een intieme en ontspannen sfeer, waar u het meeste uit uw verblijf in Marbella kunt halen zonder het hotel te verlaten. 

Golfen in de buurt 

Santa Maria 

Net buiten Marbella en op 40km vanaf Malaga airport vindt u Santa Maria Golf & Country Club. Santa Maria Golf & Country Club is een mooi aangelegde golfbaan met een schitterend uitzicht op zee bij de achterste 9-holes. De eerste 9-holes zijn ontworpen door Antonio García Garrido in 1991. In 1996 kwamen daar nog 9-holes bij, ontworpen door de club. Fraaie holes, fijne fairways, mooie maar niet supersnelle greens en grote hoogteverschillen. Buggy aan te raden vanwege de heuvels. 

Santa Clara  

Santa Clara is een met zorg aangelegde golfbaan, ontworpen door Enrique Canales Busquets en geopend in 2001. De baan is technisch uitdagend maar vrijwel vlak, bijna geen rough, maar wel veel water (8 holes) uit de Rio Barranca. Golfers van elk niveau kunnen hier uit de weg op grote greens en een aantal opvallend lange par 3’s. 

La Quinta GC 

De La Quinta Golf Course is een 27 holes golfbaan uit 1989 verdeeld over 3 lussen van 9 holes die willekeurig gecombineerd kunnen worden. De baan is ontworpen door Manuel Piñero, drievoudig wereldkampioen en Rhyder Cup winnaar. Het is een zeer fraaie, heuvelachtige golfbaan met smalle, glooiende fairways en diepe bunkers. De baan is voor zowel beginners als ervaren golfers geschikt. La Quinta is een van de toppers in deze regio! 

El Chapparal GC 

El Chaparral is de enige golfbaan in de Costa del Sol met 6 par 3’s, 6 par 4’s en 6 par 5’s. De golfbaan is ontworpen door Pepe Gancedo en ligt op circa 30km van Malaga airport. El Chaparral is een uitdagende, glooiende golfbaan in ongerept terrein die veel techniek vereist om een goede score te behalen. El Chaparral staat bekend om haar goede service, kwaliteit, en dat alles in een prachtige omgeving.