Riva Toscana Golf Resort & Spa

Hotel Riva Toscana 

Dit mooie landelijke resort ligt in Follonica en is maar 600 meter verwijderd van het strand ”Pratonieri”. Deze moderne accommodatie heeft de gasten veel te bieden! Ze hebben namelijk een eigen restaurant, gratis parkeergelegenheid, een verwarmd buitenzwembad en een gezellige bar. Daarom heen zit ook een gezellige bar waar u heerlijk kunt rondlopen.  

In het resort vindt u ruime moderne kamers waar u heerlijk kunt vertoeven! Alle kamers in het hotel zijn voorzien van een eigen badkamer met badjassen, een televisie, airconditioning en beddengoed/handdoeken. Bij sommige kamers in het hotel heeft u de mogelijkheid voor een terras. 

Het hotel heeft meerdere faciliteiten zoals een luxe spacentrum, rondom Follonica zijn er veel activiteiten mogelijk. U kunt gerust bij de receptie even langsgaan om te vragen naar leuke idee├źn. Naast dit kunt u ook heerlijk genieten van de omgeving rondom de accommodatie. U kunt hier bijvoorbeeld wandelen of fietsen.  

Golfen naast de accommodatie 

Golfclub Riva Toscana 

De golfbaan van Riva Toscana ligt op een prachtige locatie! Het is een mooie golfbaan omringd door de zee. Tijdens het spelen wordt de aandacht getrokken door de diversiteit aan holes. Tijdens het spelen heeft u een prachtig panoramisch uitzicht wat u de verbazing werkelijk waar wekt.  

Gastronomie bij het resort 

Op het resort kunt u s ‘ochtends gebruik maken van het continentale ontbijt of het ontbijtbuffet. Bij het resort kunt u ook s ‘avonds genieten van heerlijke gerechten in het restaurant. Geniet bijvoorbeeld van het mooie zwembad op het resort. Iedeaal om even af te koelen na een warme golf dag! Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om even te relaxen aan de bar.