Waldhotel Tannenhäuschen

Waldhotel Tannenhauschen 

Dit luxe hotel ligt zeer mooi gelegen in een natuurlijke omgeving in de Duitse plaats Wesel. Dit 4 sterrenhotel beschikt over modern ingerichte kamers met veel faciliteiten. U verblijft in het natuurlijke park van het hotel zelf. Daarnaast zit u ook fietsafstand van het centrum van Wesel. Het hotel is namelijk 3.2 km van Wesel centrum verwijderd. Het maken van een mooie wandeling of fietstocht is ook zeer aan te raden in deze mooie omgeving. 

De moderne kamers in het hotel beschikken over de volgende faciliteiten: gratis WiFi, televisie, mooie ruime badkamer, zithoek kluisje en balkon.  

Gastronomie bij het Waldhotel 

Bij het hotel heeft u de volgende twee eigen restaurants: de Wellnessbistro en het Parkrestaurant. In het elegante Parkrestaurant kunt u genieten van heerlijke internationale specialiteiten. Ontspan in het gezellige Literatur-Café Tannenhäuschen, waar lichte snacks en warme dranken worden geserveerd. Bij warm weer kunt u ook op het zonneterras genieten van uw koffie. In de winter kunt u bij de open haard zitten in de Kaminhalle. 

Het hotel biedt u een ruim aanbod aan voor faciliteiten. U kunt bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in de luxe spa van het hotel. Een uurtje naar de fitnessruimte is ook zeker geen probleem! Daarnaast kunt u voor mooie fietstochten en wandelroutes de receptie van het Waldhotel raadplegen.  

Golfen in de buurt 

Golf Club Hunxerwald 

De mooie baan van golfclub Hunxerwald wordt het hele jaar door zeer goed onderhouden. De baan bevat 18 verschillende uitdagende holes met leuke hoogteverschillen. Een gunstig pluspuntje is dat de loopafstand tussen de holes niet groot is. Daarnaast liggen de bunkers, fairways, greens en t-boxen er gewoon heel goed bij. Ten slotte is de gastronomie bij hole 19 ook aanwezig en goed!