Hotel Occidental 7 Coronas

Hotel Occidental 7 Coronas

Hotel Occidental 7 Coronas ligt gelegen aan de oever van de rivier Segura, in het hartje van de stad Murcia. Het onlangs gerenoveerde hotel biedt ruime moderne kamers aan waar men heerlijk kan bijkomen naar een lekker dagje golfen of een dagje slenteren door het prachtige stadje Murcia.

Golfen in de buurt 

Hacienda de Riquelme

Hacienda de Riquelme is een authentieke Nicklaus 18-holes links course stijl. De baan baant zich een weg door en rond olijfboomgaarden en 5 grote meren. Door de brede fairways maar lastige greens, met veel hoogt verschillen, is het een baan die voor alle niveaus een echte uitdaging is. Om een goed rondje te lopen zal de speler verschillende strategische keuzes moeten maken waardoor het een leuke ervaring is om de baan vaker dan één keer te bespelen.

La Torre Golf

La Torre Golf is een 18-holes baan ontworpen door Nicklaus. Deze baan wordt gekenmerkt door zijn 3 meren en vele bunker partijen waardoor de speler niet al te veel risico kan nemen. Daarnaast zorgen de snelle greens ervoor dat men de volle 100% concentratie nodig heeft om een rondje op deze baan tot een goed eind te laten verlopen.

Club de Golf Altorreal

Club de Golf Altorreal valt op door zijn strategisch gebruik van water, dat vooral op de 9e en 18e hole een rol speelt. De baan is ontworpen in de vorm van twee 9-holes curves die op hetzelfde punt beginnen en eindigen. Het belangrijkste kenmerk zijn de ongelijke greens en de grootste moeilijkheid ligt in de bunkers die ze flankeren. U zult een zeer nauwkeurige drive moeten slaan als u uit de bunkers wilt blijven. De moeilijkste hole van deze ronde is zonder twijfel de par-5 6e, die de langste van allemaal is.

Gastronomie 

Na het spelen van de golfrondes kan er gedineerd worden in de bar van het restaurant of kan men ervoor kiezen om de stad Murcia in te gaan voor een hapje en een drankje. Het bekendste gerecht dat geserveerd wordt in Murcia zijn de heerlijke Spaanse tapas. Een echte aanrader is Restaurant El Churra dat met zijn meer dan 250 verschillende wijn merken gerust gezien kan worden als een echt wijnrestaurant. Het restaurant serveert daarnaast heerlijke tapas die genuttigd kan worden op het terras waar 40 mensen kunnen plaatsnemen. Mocht u liever iets anders willen dan tapas? Dan is dit geen probleem, Murcia biedt vele verschillende mogelijkheden, voor iedereen zit er wat tussen.