Hotel Octant Ponta Delgada

Hotel Octant Ponta Delgada

Geniet van heerlijke luxe in hotel Octant Ponta Delgada gelegen in de best beoordeelde zone van Ponta Delgada. Dit prachtige hotel ligt in Ponta Delgada op het eiland Sao Miguel van de Azoren. Het hotel biedt maar liefst 123 kamers met heel mooi uitzicht op de zee.

Ieder modern uitgeruste kamer is voorzien van airconditioning, geluidsisolatie, een uitgebreide minibar en een flatscreen-tv met kabelzenders. Daarnaast zijn alle badkamers uitgerust met een bad of een douche, een haardroger en diverse toiltet artikelen. U heeft in de gehele accommodatie de mogelijkheid om gebruik de maken van de gratis WiFi.

In het hotel kunt u gebruik maken van meerdere spa- en wellnessfaciliteiten, daarnaast vindt u er ook een vergaderruimte. Op het eiland heeft u talloze mooie bezienswaardigheden. De receptie helpt u graag met het plannen van leuke activiteiten op het eiland!

Golfen op de Azoren

Batalha Golf Club

Waar het groen van het land de blauwe oceaan raakt, wacht een historisch landschap. Deze golfbaan, door Cameron Powell ontworpen in 1986, beschikt over 27 holes op de golfbaan in meer dan 120 hectare, met een prachtige omgeving aan de rand van de omliggende heuvels, en met een prachtig uitzicht op de oceaan. Glooiende greens, smalle fairways en aanwezige bunkers. Batalha Golf-Course ligt net ten noorden van het eiland São Miguel 10 minuten van Ponta Delgada.

Furnas Golf Club

Ga voor een onvergetelijke golfervaring naar de golfbaan van Furnas! Golfbaan Furnas is een spectaculaire golfbaan te midden van een machtig vulkanisch landschap met veel tropische vegetatie. De eerste negen holes van de baan zijn aangelegd door MacKenzie Ross in 1936, en vormen de eerste golbaan op het eiland. De uitdagende holes kronkelen door een landschap van spectaculaire natuurlijlke schoonheid da u sprakeloos achterlaat. In 1992 werd de baan uitgebreid door architect Bob Cameron en Chris Powell. Sindsdien telt de baan nu 18 prachtige holes met daarbij een een gezellig clubhuis.

Gastronomie bij Octant

In de ochtend kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt dat wordt verzorgd bij restaurant A Terra. Nadat u een mooie ronde golf heeft gespeeld, kunt in de avond heerlijk plaatsnemen bij het restaurant. Hier kunt u een keuze maken uit de uitgebreide a-la-cartemenu met typische lekkernijen. Sluit de avond af met een lekkere borrel bij de gezellige bar van het hotel.

Ponta Delgada

Ponta Delgada is een prachtig gebied en over het algemeen vrij rustig. Het gezellige centrum heeft tal van kleurrijke huisjes, mooie kerken en authentieke tapas barretjes met heerlijk eten, goedkope biertjes en wijnen. Midden in het centrum van Ponta Delgada vind je de Portas da Cidade. Deze poorten zijn typerend voor Ponta Delgada. Bij Portas da Cidade is een groot plein gelegen welke is betegeld met zwarte en witte stenen, deze zien eruit als een prachtig mozaïek. Wanneer je door de poorten heen kijkt van Portas da Cidade zie je de mooie kerk Church of St. Sebastian (de Igreja Matriz De Sao Sebastiao), deze kerk is ook in zwart en wit tinten geschilderd.