Octant Hotel Furnas

Octant Hotel Furnas

Het luxe en gezellige hotel Octant Furnas ligt in Vale Das Furnas op het eiland São Miguel. In deze omgeving vindt u ook de meeste thermale bronnen van Europa. Het mooie hotel is in 2015 gerenoveerd en beschikt nu over nieuwe faciliteiten zoals diverse zwembaden en een spa- en wellnesscentrum.

Het hotel heeft gekozen voor een zeer stijlvolle inrichting van de kamers. Het interieur heeft zowel moderne- als traditionele details. Alle type kamers van het hotel zijn uitgerust met een airconditioning, een flatsreen-tv, een kluis, een telefoon, eigenbadkamer met haardroger en door het hele hotel gratis WiFi.

Golfen op de Azoren

Batalha Golf Club

Waar het groen van het land de blauwe oceaan raakt, wacht een historisch landschap. Deze golfbaan, door Cameron Powell ontworpen in 1986, beschikt over 27 holes op de golfbaan in meer dan 120 hectare, met een prachtige omgeving aan de rand van de omliggende heuvels, en met een prachtig uitzicht op de oceaan. Glooiende greens, smalle fairways en aanwezige bunkers. Batalha Golf-Course ligt net ten noorden van het eiland São Miguel 10 minuten van Ponta Delgada

Furnas Golf Club

Ga voor een onvergetelijke golfervaring naar de golfbaan van Furnas! Golfbaan Furnas is een spectaculaire golfbaan te midden van een machtig vulkanisch landschap met veel tropische vegetatie. De eerste negen holes van de baan zijn aangelegd door MacKenzie Ross in 1936, en vormen de eerste golbaan op het eiland. De uitdagende holes kronkelen door een landschap van spectaculaire natuurlijlke schoonheid da u sprakeloos achterlaat. In 1992 werd de baan uitgebreid door architect Bob Cameron en Chris Powell. Sindsdien telt de baan nu 18 prachtige holes met daarbij een een gezellig clubhuis.

Gastronomie bij Octant Furnas

Geniet na een mooie ronde golf van de heerlijke specialiteiten van de Azoren geserveerd voor u! Daarnaast bevindt zich ook een gezellige bar waar u kunt genieten van heerlijke drankjes. Daarnaast kunt u ontspannen van vele spa voorzieningen. Het hotel beschikt namelijk over thermale binnen- en buitenzwembaden, een thermen- en spacentrum met 10 behandelkamers, een floatbed, Shirodhara, een hamam en een fitnesscentrum.

Ponta Delgada

Ponta Delgada is een prachtig gebied en over het algemeen vrij rustig. Het gezellige centrum heeft tal van kleurrijke huisjes, mooie kerken en authentieke tapas barretjes met heerlijk eten, goedkope biertjes en wijnen. Midden in het centrum van Ponta Delgada vind je de Portas da Cidade. Deze poorten zijn typerend voor Ponta Delgada. Bij Portas da Cidade is een groot plein gelegen welke is betegeld met zwarte en witte stenen, deze zien eruit als een prachtig mozaïek. Wanneer je door de poorten heen kijkt van Portas da Cidade zie je de mooie kerk Church of St. Sebastian (de Igreja Matriz De Sao Sebastiao), deze kerk is ook in zwart en wit tinten geschilderd.